VW Golf VII
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: VW Golf VII
@Scuderia
Kakav si ti car 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Niko nista da napise o GVII, vec dva dana... 
Videh ispred perionice 3 crna komada (2xTSI + TDI). Europcar Rentacar.
Sveze oprani, crni, u garazi, pod svetlima, jedan pored drugog, sa (skoro pa) istim tablicama. Za fotkanje ubilo se.
Nema nekog wow efekta. Prerasli Polo. Polo je gotivan, kao i G VI, a ono je isto to. Dakle, nije nista sto bi mene, koji nisam VW fanatik, nateralo da otrcim i kupim ga. Na brzaka bacih pogled u kabinu, mislim da je osnovni paket opreme, sudeci po sedistima, koja deluju za nijansu bolje nego u A5 klot Oktaviji. Kazem "deluju" , jer samo prodjoh pored i osvetljenje nije bilo najbolje, a i od Oktavije ne moze grdje.
Kada se sve sabere, dopadljiv automobil, bar spolja. Za razumne pare bi svakako usao u izbor pri kupovini. Ipak, nista drugaciji od vec vidjenog. Da, znam da je to dobitna uber kombinacija, koju ne treba menjati i da ce pravi VW fan da kupi i GVII, iako ima isti takav G VI
Videh ispred perionice 3 crna komada (2xTSI + TDI). Europcar Rentacar.
Sveze oprani, crni, u garazi, pod svetlima, jedan pored drugog, sa (skoro pa) istim tablicama. Za fotkanje ubilo se.
Nema nekog wow efekta. Prerasli Polo. Polo je gotivan, kao i G VI, a ono je isto to. Dakle, nije nista sto bi mene, koji nisam VW fanatik, nateralo da otrcim i kupim ga. Na brzaka bacih pogled u kabinu, mislim da je osnovni paket opreme, sudeci po sedistima, koja deluju za nijansu bolje nego u A5 klot Oktaviji. Kazem "deluju" , jer samo prodjoh pored i osvetljenje nije bilo najbolje, a i od Oktavije ne moze grdje.
Kada se sve sabere, dopadljiv automobil, bar spolja. Za razumne pare bi svakako usao u izbor pri kupovini. Ipak, nista drugaciji od vec vidjenog. Da, znam da je to dobitna uber kombinacija, koju ne treba menjati i da ce pravi VW fan da kupi i GVII, iako ima isti takav G VI
Meni je ovakvo patosiranje ruzno i neprikladno.
Das is Golf!
...ovom ljubicastom bi jos samo kuka falila da bude pravi vasarski Golf.
Das is Golf!
...ovom ljubicastom bi jos samo kuka falila da bude pravi vasarski Golf.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Das is Adidas!!! ovaj, u pravu je Tex...
A ovaj sivi odnapred izgleda kao Astra H ...
A ovaj sivi odnapred izgleda kao Astra H ...
Jel to Fire&Ice? 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
KM brojac pri 250km 100m vrti kao sekunde 
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A pokazivac nivoa goriva se primetno pomera