Kia cee'd 2012

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Kia cee'd 2012

Post od NexT »

Ogi napisao:U subotu sam zakazao test voznju 1.6 GDI, bice to ozbiljna voznja, po auto putu, gradu.

Kako da dodjem do Ugrinovackog puta ?
Car :kezo:

Ogi, ako mislimo na isti Kiin salon, to je na Novosadskom putu, cim se prodje lakat krivina sa leve strane. Recimo preko puta Euro Petrol pumpe.
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

ikac2000 napisao:Ja ga narucio kao 1.6 gdi i bez test voznje i to sw :lol:

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
Neka je sa srećom, ja se još lomim, ali stvarno deluje odlično.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ikac, čestitam! Odličan izbor, lep model, dobar i dovoljno jak motor i plus SW verzija! :doubleup:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

NexT napisao:
Ogi napisao:U subotu sam zakazao test voznju 1.6 GDI, bice to ozbiljna voznja, po auto putu, gradu.

Kako da dodjem do Ugrinovackog puta ?
Car :kezo:

Ogi, ako mislimo na isti Kiin salon, to je na Novosadskom putu, cim se prodje lakat krivina sa leve strane. Recimo preko puta Euro Petrol pumpe.
To je taj, nema drugi. Adresa sw vodi na Ugrinovacki put, ulazi se sa Novosadskog

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Danas sam vozio Ceed, 1.6 GDI u maksimalnom paketu opreme, Ex Maxx.

Automobil je po mom misljenju savrsen u svakom pogledu. Savrseno izgleda i spolja i unutra i jako se lepo vozi. Performanse motora nisam ni imao prilike da proveravam niti se to moze posebno utvrditi na test voznji (vozio sam do Aerodroma i nazad) a i ovaj auto je presao tek 4k km pa se oseca da motor nije razradjen.

Ono na sta sam ja najvise obracao paznju jeste naravno trap i menjac. Trap je fenomenalan, ni preterano mekan a ni tvrd kao moj na i30, bas onakav kakav treba da bude (jos su ovo bile 17" felne), menjac je super, mekan, precizan, kocnice savrsene. Kada sam seo u auto imao sam utisak da ga vozim godinama, to mi je bila prva impresija.

Ovaj je iznutra kao avion, kosta preko 20k evra, navigacija, automatsko parkiranje, sve na dugme, ludilo, izgleda carski. Hteo sam da proverim motor. Na 140 u 6 brzini radi jako tiho i trosi po bordu oko 5,5l (trenutna potrosnja) mada mi se ne svidja sto trenutnu ne pokazuje brojcano vec na skali pa mora da se "nabada" .

Kao sto rekoh, ovo ce biti moj sledeci automobil, mozda neki restajling.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Tačno 21 090 evra je najskuplja verzija.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Meni se novi ceed bas svidja, na sajmu me odusevio ali mislim da nikada ne bih mogao dati 20,000 evra za kiu.. :zbunjen:
Poslednja izmena od Heineken u 06 Apr 2013, 19:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ma ok, ja iovako pikiram Dynamic opremu, 13.690 evra + metalik boja.
A cena ce sigurno padati vremenom.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

I Kia i Hyundai ima smisla kupiti u nizim paketima opreme koji su jeftini, a i dalje imaju pristojan paket. Tu nemaju konkurenciju medju ostalim "poznatijim" brand-ovima. Skuplji paketi opreme po meni nemaju previse smisla...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ogi napisao:Danas sam vozio Ceed, 1.6 GDI u maksimalnom paketu opreme, Ex Maxx.
Trt, sto se nisi javio, bio si Trojketu i meni u komsiluku, mogli smo bre da produvamo masinu zverski :kezo:

Doduse, video sam nekog da krivuda sa test Kia Ceedom tu oko lakat krivine, sa ukocenim pogledom preko onih neravnina, nesto mi bio poznat lik...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Delija napisao:I Kia i Hyundai ima smisla kupiti u nizim paketima opreme koji su jeftini, a i dalje imaju pristojan paket. Tu nemaju konkurenciju medju ostalim "poznatijim" brand-ovima. Skuplji paketi opreme po meni nemaju previse smisla...
Kia i Hyundai tačno daju koliko si platio, u svakoj generaciji koju sam do sad malo duže vozio. Na prvu loptu padaš na dupe, a onda malo po malo skapiraš zašto su jeftiniji (odnosno zašto nisu). Zato se ne slažem da nemaju konkurenciju.

Nekome te sitnice ne znače ništa, ili prelaze iz baš starog automobila u korejanca, pa ih ni ne primete. Ovo ne znači da su za izbegavanje, da me neko pogrešno ne razume, nego da nema potrebe imati utisak da ste prevarili kapitalizam. To do sad još nikom nije uspelo. :-)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

I ja uvek tvrdim da niko nista ne poklanja, nego jednostavno za tu cifru od drugih brand-ova moze samo da se pazari nizi segment iliti manji auto. Sve ima svoje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Stigla KIA sto je uzeo rodja, danas sam isao da je probam.
Kazu da je prva u BG prodata od te sorte, valjda ta oprema, pretpostavljam...

Sta reci, nov, lep, dobar auto.
Vidi se da je veliki trud ulozen u izradu, da su se trudili oko detalja, udoban je, rafiniran, stabilan, lepo salta, koci malo losije od starog (mada ganc je nov), lepo lezi, lepo se sedi.

Mane su, sto je malo nepregledan, bez navikavanja, takodje su nesto malo omasili na zazoru haube, ali to se da presloziti.

Motor 1,6 GDI, ide ocekivano, ne briljira, ali ce zavrsiti sav posao, trenutno po brdu potrosnja 8.6, auto je malopre preuzet...
Obzirom na ove ipak pomalo melaholicne motore, stava sam da je tu OK i 1,4 16V.

Slika
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ovaj levo pored je jos bolji.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Kia cee'd 2012

Post od sebekkg »

:plusone:

Poslato sa Tapatoka koristeci komsin vajrles.
Slika
Odgovori