Iskreno ja da imam interesovanja za oblast ekonomije pre bih taj novac namenjen za studije probao da obrnem kroz neki posao nego sto bih ocekivao da nesto tamo naucim. Da se tamo bas toliko uci praksa i nesto sto ce ti znaciti posle, pa svi drugovi bi mi do sada bili milioneri. Ekonomiju, pravo i slicne fakultete upisuje jako mnogo ljudi, 90% njih iz moje okoline je upisalo ekonomiju samo zbog
dragvorl napisao: bolje upisati fax, pa sta bude...jos par godina tralala zivota. 

Ne znam, mozda ni to nije tako jednostavno, verovatno ni svi nisu dovoljno zreli posle srednje skole da se zapitaju hoce li povratiti taj ulog u skolovanje kada to zavrse, da li imaju ideje, da li su sposobni da pokrenu neki bizMis itd. Evo ja poznajem vise uspesnih preduzetnika sa srednjom skolom (pa cak i bez nje) nego ovih sa fakultetskom diplomom, a i Floyd napisa pre par postova 
U FR recimo bolje zaradjuje vodoinstalater nego bankarski sluzbenik sa diplomom fakulteta...info iz prve ruke
Sve u svemu htedoh reci da nikad ekonomiju (kao i srednje gimnazija/ekonomska) nisam smatrao za toliko perspektivnu oblast da moze da ti samo diplomom osigura neki normalan zivot, posao, sta god. Zapravo sad nista nije toliko sigurno da ti diploma bude jedini garant, ali ekonomija je definitivno na poslednjem mestu, po meni, ako nemas neku viziju i pored toga novac da pokrenes nesto. I sad na kraju skontam da sam samo mogao da stavim  

na ovaj post
Sto se tice studenata ekonomije, vecina su u tripu da ce tamo nauciti kako da mlate lovu i postanu neki lideri...ne zelim niko da se naljuti ali znam kako su moji drugari koji su studirali ekonomiju razmisljali.
Osim jednog druga koji je stvarno bio super sudent (sad neko OO u jednoj banci), ostali nisu nista posebno napravili...rade kao kancelarijski misevi za smesnu lovu.
Ekonomija se relativno lako zavrsava ali je uspeh u toj bransi jako tezak...ne racunam partijske seme.