Igra se na mom krevetu

I malo starija slika

Zaboravih da kazem, zensko je. Megi se zove.
   Zaboravih da kazem, zensko je. Megi se zove.   
mljacko napisao:Mljacko redovno kampuje kod nase drugarice forumasice
Klinci se oduseve svaki put, a vrati se kuci cistija i lepsa nego sto je bila kada je ostavim.

Megi je sjajna.H4wkeye napisao: Megi se zove.

Zivi iskljucivo u kuci, napolju samo obavlja duznosti
  Zivi iskljucivo u kuci, napolju samo obavlja duznosti  
Hvala, i potpuno se slazem! Labradori su stvarno neverovatni psi! Mislim ja volim sve pse i macke itd. ali Labradori su mi nekako naj najTexonja napisao:Megi je sjajna.H4wkeye napisao: Megi se zove.
Labrador je najbolji izbor za psa po meni.

Samo sto ne voli druge ljude, jako je nepoverljiv
 Samo sto ne voli druge ljude, jako je nepoverljiv  Lepa ti je labradorka bas
 Lepa ti je labradorka bas 
Bas je lepa, iste je boje kao moj Ben.H4wkeye napisao:HvalaZaboravih da kazem, zensko je. Megi se zove.
E, i ovaj komsijin je isto malo nepoverljiv prema drugim ljudima. Veoma je oprezan.16_Valve_ napisao:Moj je imao 3 meseca kad je stigao kod nas, strasno je pitom pas, kultivisan, od prvog dana kad je dosao grebe na vrata kad mu se ide da obavi nesto i kad obavi pravac unutra. Nikada nije grizao namestaj, skakao na sto ili bilo sta. Sedi gde i mi, ima svoja mesta za spavanje, razdragan je, igramo se i mazimo stalnoSamo sto ne voli druge ljude, jako je nepoverljiv
Lepa ti je labradorka bas
 Jos kad bio stene.
  Jos kad bio stene.   
  Umirao sam od smeha s njim
 Umirao sam od smeha s njim   A sto hrce nocu... Ubija
  A sto hrce nocu... Ubija 
 I ova moja hrce povremeno. A bogami, zna i da pusti vetar sa vremena na vreme
  I ova moja hrce povremeno. A bogami, zna i da pusti vetar sa vremena na vreme  
H4wkeye napisao: I ova moja hrce povremeno. A bogami, zna i da pusti vetar sa vremena na vreme
 Moj Maks toliko hrce nocu,da moram da zatvorim vrata od spavace sobe.
 Moj Maks toliko hrce nocu,da moram da zatvorim vrata od spavace sobe.