salim se, ne znam... Nismo se nista dog, ili cemo ovde kod nas na kosi u perionicu, ili do Arene, pa u Usce na susenje..
Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Ko je tebe zvao?
salim se, ne znam... Nismo se nista dog, ili cemo ovde kod nas na kosi u perionicu, ili do Arene, pa u Usce na susenje..
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A'e brate, sto si taki, znas kako mi je auto jadan. :lol:
posalji mi broj u inbox i javljam ti uj'tru 
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Izgleda da svi idu u Ušće na odmrzavanje automobila. :smesko:NexT napisao: pa u Usce na susenje..
Danas ulazim u podzemni parking, a na displeju piše:
NIVO -2 slobodno 17 mesta
NIVO -1 slobodno 520 mesta
Never Say Never Again
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Peremo. :smesko:
Ogi, perionica na Bežanijskoj kosi, znaš već koja. Oko 11 bi trebalo da smo tamo, ali je dogovor da se još čujemo ujutru.
EDIT: Sad vidim da ti je Next već odgovorio.
Ogi, perionica na Bežanijskoj kosi, znaš već koja. Oko 11 bi trebalo da smo tamo, ali je dogovor da se još čujemo ujutru.
EDIT: Sad vidim da ti je Next već odgovorio.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja bio na -1. I nije bilo baš toplo. ;-)
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
I ja sam za normalnu perionicu, ipak bih malo i sampon+sundjer... Svasta se nalepilo za ova dva dana...
Cisto da vas obavestim da perionica ne radi jer je -10 i pada sneg, pa nisu ocekivali debile koji bi prali auto danas 
@rakhil,
za ovo budjenje. Imam jedno jutro da se naspavam ko covek, i ti me probudis u pola 10
aj sad laku noc.
@rakhil,
aj sad laku noc.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Da li su vam automobili beli od soli? Moj bogami jeste... :tuzan: Sutra idem da ga perem, pa makar ga fenom odleđivao posle toga... 
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
treba vam cestitati na volji za pranje....mada ne vidim poenu istoga po ovom vremenu :lol: :lol:
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Malivuce, Trojke mi je pisao oko 10h da dodjem oko 11h. Je l' si posle saznao da perionica ne radi?
Meni svakako vreme ne odgovara jer moram da ostanem u kuci sa detetom a i juce kada sam pitao nisam ocekivao da bude ovakav kijamet. Iskreno, i da mogu sada da dodjem, ne verujem da bih dosao jer mislim da nema svrhe po ovakvom vremenu prati auto.
Moj ne da ne beo, nego... pojavile su se bele okrugle fleke, kao da je dobio neku koznu bolestinu... :lol:
Meni svakako vreme ne odgovara jer moram da ostanem u kuci sa detetom a i juce kada sam pitao nisam ocekivao da bude ovakav kijamet. Iskreno, i da mogu sada da dodjem, ne verujem da bih dosao jer mislim da nema svrhe po ovakvom vremenu prati auto.
Moj ne da ne beo, nego... pojavile su se bele okrugle fleke, kao da je dobio neku koznu bolestinu... :lol:
u 10 i 5 sam mu javio
Ma je*es pranje, idem da probam ziv da se vratim kuci
Ma je*es pranje, idem da probam ziv da se vratim kuci
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
A sta cu ti ja kad si sam predozio da peremo kola danasNexT napisao:@rakhil,![]()
za ovo budjenje. Imam jedno jutro da se naspavam ko covek, i ti me probudis u pola 10
Trojke i ja smo ipak otisli da peremo kola, ali ni druge perionice ne rade + je napolju kataklizma za voznju. Na kraju smo popili kafu i otisli da se zavlacimo kolima gde nije cisceno, malo testa radi. Nema svrhe prati kola uopste dok se sve ne odledi...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I, ko pere auto sutra???
JA, JA, JA!
JA, JA, JA!
Posetite www.garaza.rs !