NexT napisao:zaboga, 1.2 od 86 konja voli "brzu, forsiranu voznju na auto-putu". Pa sta onda reci za 2.0 TDI ili nesto jos vvece, da vole iskljucivo medjugalakticka putovanja?
VW Golf VII
Re: VW Golf VII
- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
izvuceno iz kontexta ..autor je primetio kako se auto i na 150km/h ponasa neverovatno stabilno kao neki mercedes ..uz to zvucna izolacija radi posao bez razlike kao i na 60/80.. otud komnetar izgubi se osecaj o brzini ..
Uopste nije izvuceno iz konteksta.
Verujem da je sjajan motor, i da upravo predstavlja to sto treba - uvnodni motor za taj model. Znaci za manje zahtevne korisnike, gradsku voznju, magistralu itd...
zato postoji 2.0 TDI koji je pravljen da krstari auto-putem sa 150+ i da ne oseca to, inace bi 1.2 bio jedini motor u ponudi, a GTI bi bio 1.2 biturbo.
Da je napisao da mu prija magistrala, brzine od 80-120, da su dobra medjuubrzanja, ok. Ali da je 1.2 sa 86 konja dovoljan da odrzava ili i ubrzava na 160-180 (kad vec pricamo o silnom placanju kazni zbog prekoracenja) je po meni smesno, pogotovo jer mu je max brzina ispod 180 km/h. Jos nisam video auto sa manje od 100 konja koji se sav srecan i zadovoljan vrti na maksimalnoj brzini i dostize je bez po muke.mirko alvirko napisao:Ovaj automobil ipak najviše voli brzu, forsiranu vožnju na autoputu, i ko god bude kupio ovaj, ili neki snažniji Golf VII, mora odmah da se suoči sa činjenicom da će naplaćati kazni za prekoračenje brzine kao nikada u svom životu.
Verujem da je sjajan motor, i da upravo predstavlja to sto treba - uvnodni motor za taj model. Znaci za manje zahtevne korisnike, gradsku voznju, magistralu itd...
zato postoji 2.0 TDI koji je pravljen da krstari auto-putem sa 150+ i da ne oseca to, inace bi 1.2 bio jedini motor u ponudi, a GTI bi bio 1.2 biturbo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Uuuu, 1.2 Biturbo, kako to dobro zvuci... Bi-TSI 
TT post.
TT post.
Da se niko ne uvredi, ali onda bi Gay-TSI bio top model. 
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Slazem se s nextom potpuno. Ja bih verovatno odabrao golfa u toj klasi automobila, ali pricati o velikoj snazi najslabijeg motora u ponudi je smesno.
Nije on ni pravljen za to. To je kao kad bi ocekivali da veliki konj i mali ponika isto mogu da vukuDay Walker napisao:Najveci problem tog motora ce da bude kad sednu 3-4 osobe, ukljuci se klima i krene na put.. Tu ce svih 86ks da pokazu svoje mane
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam pikirao jednog G6 1.6 tdi novog da uzmem, al mi cale nije dao jer je to Golf i to se krade 
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
E saljivdzije, napisao sam to jer postoji Bi-TDI 
TT post.
TT post.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: VW Golf VII
Taj motor pored 1.6 i 2.0 tdi motora u Golfu ce imati verovatno mali procenat prodaje tako da mu snaga i ne treba.
A komentar i testu je svakako preteran
HTC
A komentar i testu je svakako preteran
HTC
Ne bih se složio s obzirom da je do sad najveći procenat prodaje uvek imao najslabiji motor u ponudi. S obzirom da je to do sad bio 1.4 mpi, ovaj je neuporedivo snažniji. Još samo da bude i pouzdan.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: VW Golf VII
Mozda je imao najslabiji TDI ..za 1.4 cisto sumnjam da je imao znacajniji procenat.
HTC
HTC
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
1.4 je u golfu VI bio bas dobro prodavan u Nemackoj...najvise su ga kupovale firme..