Licno bih to odmah u oglase ako se budem menjao i kupio nesto mladje.

Moja je astra h, 1.9cdti, a prošli auto je bila astra g karavan 2.0DTIdaka napisao:Ma onda je 2.0 !
Sta je tvoja astra h?
Koliko ti motori trose 2.0?

Ali ako je pouzdan prodavac, što da ne. Ja sam je kupio na placu, školski primer mačke u džaku, čak i kada sam pitao prodavca koliko stvarno ima km, on je samo prećutao
 Ali ako je pouzdan prodavac, što da ne. Ja sam je kupio na placu, školski primer mačke u džaku, čak i kada sam pitao prodavca koliko stvarno ima km, on je samo prećutao   
  ...ako pristane,jbm-li ga ja bih se menjao ako mi bude auto delovao ok...samo sta gledati kod  izdrkanog polovnog dizelasa,na sta da obratim paznju?
 ...ako pristane,jbm-li ga ja bih se menjao ako mi bude auto delovao ok...samo sta gledati kod  izdrkanog polovnog dizelasa,na sta da obratim paznju?Nudi ti se Astra džabe. Šta se misliš ?mr.Big napisao:??? <--- ovo je link
 ....to su flotna sranja presla "boga-oca" i ti to zelis da uporedis sa corsom koju sam ja narucio iz proizvodnje,licno prdnuo u sediste i presao onoliko koliko pise na satu?
 ....to su flotna sranja presla "boga-oca" i ti to zelis da uporedis sa corsom koju sam ja narucio iz proizvodnje,licno prdnuo u sediste i presao onoliko koliko pise na satu?

. Auto je stvarno u ok stanju, ali ja je licno ne bih uzimao sa tim motorom. Inace nije bas neki ekplozivan motor, dosta je mrtav, vozio sam ga tu i tamo.
 . Auto je stvarno u ok stanju, ali ja je licno ne bih uzimao sa tim motorom. Inace nije bas neki ekplozivan motor, dosta je mrtav, vozio sam ga tu i tamo.