Elem, par komada koji su se sad zatekli na polici (pardonirajte na kvalitetu slika, ali me mrzelo da se drndam sa fotoaparatom kad je mobilni bio pri ruci):

Naravno, u pitanju je replika, posto original ovog sata kosta vise od mog auta. Nisam fan replika i ne kupujem ih, ali ovaj je svojevremeno iskrsao za 2500 dinara, tako da je bio potpuni impulse purchase. Inace, jako lep sat a bogami i kvalitetan.

Jedan od bisera sovjetskog dela kolekcije. Podmornicka Raketa sa 24h brojcanikom, ume da bude zestok jeb kad gledas u brzini.

Najskoriji dodatak zbirci, tasta ponasla kuci pa me iznenadila posto zna da sam ljubitelj satova. Levo je pozlaceni Omikron, totalni old skul. Desno je Breitling Ref.178 iz 1942-e, tu sam bas pao na dupe. Ima neku krs narukvicu koja ce u djubre i mora na komplet sredjivanje i zamenu stakla, inace je u ok stanju. Mint primerci idu za nekih 2000 evra, ovaj je negde na pola te sume, tako da se moze reci da me je tasta neplanirano obradovala

Nosio sam godinama najobičniji plastični Swatch, doduše skroz crni, plaćen 60-ak DEM dok nije crko. Menjao sam mu narukvice jer su pucale i to je to. Zadnjih 7-8 godina nosim Swatch Irony, aluminijumski, lagan, prilično diskretan. Pokazuje znake posustajanja, i kad skroz crkne biće zamenjen sličnim, plafon 200-300€.
 Nosio sam godinama najobičniji plastični Swatch, doduše skroz crni, plaćen 60-ak DEM dok nije crko. Menjao sam mu narukvice jer su pucale i to je to. Zadnjih 7-8 godina nosim Swatch Irony, aluminijumski, lagan, prilično diskretan. Pokazuje znake posustajanja, i kad skroz crkne biće zamenjen sličnim, plafon 200-300€.

.
 .