Beograd
Re: Beograd
Ja sam letos tek ulaskom u Beograd, shvatio zasto se Tex zalio na RFT gume 

Ja sam oguglao na to vise.
Imam odredjene rute kojima se krecem svakodnevno i maksimalno sam se potrudio da zapamtim gde je nesto ozbiljnije, tako da sad mogu i zatvorenih ociju da omasim vecinu rupa.
S druge strane, maksimalno koristim auto put, ako treba i od petlje do petlje.
A sto je bitno, 406 stvarno vrhunski upija rupe.

Imam odredjene rute kojima se krecem svakodnevno i maksimalno sam se potrudio da zapamtim gde je nesto ozbiljnije, tako da sad mogu i zatvorenih ociju da omasim vecinu rupa.
S druge strane, maksimalno koristim auto put, ako treba i od petlje do petlje.
A sto je bitno, 406 stvarno vrhunski upija rupe.
Ja sam drugu felnu polupao u poslednjih 6m. Bar je guma okej, prvi put sam i gumu pocepao. Sve se desilo u najužem krugu aerodroma, pazite se.
Vozim relaciju nbgd, stara pazova, sve je odličan put sem to oko aerodroma. Duža ruta se ne isplati ni vremenski, a pogotovo gorivom, tako da rizikujem, šta da mu radim... Posao da menjam mi se još manje isplati.
Takođe retko prelazim most. Verovatno ne bih vozio Alfu (-3cm) u suprotnom. :-D
Tapatalk

Vozim relaciju nbgd, stara pazova, sve je odličan put sem to oko aerodroma. Duža ruta se ne isplati ni vremenski, a pogotovo gorivom, tako da rizikujem, šta da mu radim... Posao da menjam mi se još manje isplati.
Takođe retko prelazim most. Verovatno ne bih vozio Alfu (-3cm) u suprotnom. :-D
Tapatalk
Ja sam jedan jedini put isao preko Surcina do aerodroma, i to kad se radio auto put.
Cak i u savske blokove kad idem, idem auto-putem.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zapravo, ja to na svoju stetu.
Zato nisam taksista

Zato nisam taksista

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koliko sam skapirao covek prica o Bataji, ne o SurcinuNexT napisao:Ja sam jedan jedini put isao preko Surcina do aerodroma, i to kad se radio auto put.

Brzine idu u H-a !!!

A ja kolko vidim, ne pratim na casu, tako da  

Beograd dobija najvišu zgradu od 39 spratova
Beograd će u naredne dve godine dobiti novu najvišu zgradu koja će sa svojih 146 metara nadmašiti dosadašnjeg lidera u visini - Poslovni centar "Ušće".
http://www.mondo.rs/s275183/Info/Hronik ... atova.html

Beograd će u naredne dve godine dobiti novu najvišu zgradu koja će sa svojih 146 metara nadmašiti dosadašnjeg lidera u visini - Poslovni centar "Ušće".
http://www.mondo.rs/s275183/Info/Hronik ... atova.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
A sta tebe zabole sta nam je neophodno sta nije?   

Ionako pola poslovnih centara zvrji prazno, ako misle da ce ovo da bude super, neka prave. Makar ce gradjevinci da rade nesto...
Usce je polu-prazno, Blue centar (preko puta SIV-a) takodje polu-prazan, GTC puca (onaj u Djindjica ima mozda 40% zauzetih kancelarija, M.Milankovica drzi par jacih firmi/banaka, V.Popovica isto polako posustaje), centar grada ceo prazan, ostale ambasade i NVO.
Nije mi jasno koj ce ku*ac vise poslovnog prostora bilo kog kvaliteta u Bg...

Ionako pola poslovnih centara zvrji prazno, ako misle da ce ovo da bude super, neka prave. Makar ce gradjevinci da rade nesto...
Usce je polu-prazno, Blue centar (preko puta SIV-a) takodje polu-prazan, GTC puca (onaj u Djindjica ima mozda 40% zauzetih kancelarija, M.Milankovica drzi par jacih firmi/banaka, V.Popovica isto polako posustaje), centar grada ceo prazan, ostale ambasade i NVO.
Nije mi jasno koj ce ku*ac vise poslovnog prostora bilo kog kvaliteta u Bg...
PC Ušće ima 95% popunjenost.

- Day Walker
Sta te boli K koji ce nam jos vise poslovnog prostora?   

Realno, stvarno nije potrebno toliko izdr*avanje i izgradnja takve zgrade.. bar trenutno... 

Bolje da nam izgrade nesto korisno..

Realno, stvarno nije potrebno toliko izdr*avanje i izgradnja takve zgrade.. bar trenutno...

Bolje da nam izgrade nesto korisno..
Brzine idu u H-a !!!

Kao npr? Trzni centar?   

To gradi privatnik i tako ga zabole sta ti mislis da je korisno Ne vidim nista lose u jednoj takvoj zgradi... Svakako zanimljivije nego Airport City....
 Ne vidim nista lose u jednoj takvoj zgradi... Svakako zanimljivije nego Airport City....
Skoro mi je zena iz jedne firme rekla da se sve vise kompanija seli iz Usca u druge PC.

To gradi privatnik i tako ga zabole sta ti mislis da je korisno
 Ne vidim nista lose u jednoj takvoj zgradi... Svakako zanimljivije nego Airport City....
 Ne vidim nista lose u jednoj takvoj zgradi... Svakako zanimljivije nego Airport City....Trenutno?ftj napisao:PC Ušće ima 95% popunjenost.
Skoro mi je zena iz jedne firme rekla da se sve vise kompanija seli iz Usca u druge PC.
- Day Walker
Zamisli da izgrade neku mini stazu za izivljavanje i da naplacuju ulaz mladim napaljenim Noob-ovima sa jakim masinama   

Mislim da bi dobar kes uzeli...

Mislim da bi dobar kes uzeli...
Brzine idu u H-a !!!