Hrvatska

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Hrvatska

Post od DukeNS »

zdushan napisao: 16 Apr 2026, 17:56 Bio sam na Hvaru kao dete sa roditeljima vise puta (Sveta nedjelja) do '91, ali pamtim sve odlicno, to je bilo prakticno do srednje.. Islo se u na rekrativnu nastavu ranije, Jelsa.. Ali to mi sada nista ne vredi Slika
Deca su 14 i 16, tako da nema brige za kupanje i plaze. Prosto me zanima dobra pozicija za bazu, da je blizu lepih uvala, a i grada dovece (tinejdzeri)... Sto se mene tice, ja ne bih mrdao Slika

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Da vam ne bude baš dosadno, onda Hvar ili Jelsa. Hvar i previše živ, a Jelsa ima malo ali lepo šetalište i dosta kafića restorana, cirkulišu ljudi. Za dobre plaže se morate malo iscimati - ili auto, ili bajs, ili čamac. Uvala ima mali milion i možete zabosti neku da ste sami u sred sezone.

Evo sad sam bio u Španiji. Kilometarske peščane plaže, sve je to lepo, ali ja ovaj deo Jadrana ni za šta ne bih menjao... :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Idi u Grčku

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Spa-Francorchamps
Pobednik Garaža - Classic lige
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02

Post od Spa-Francorchamps »

Meni se svideo Stari Grad na Hvaru, mnogo je mirniji od grada Hvara (i znatno jeftiniji), a ima gde da se prošeta i popije piće. Plaža kod hotela Arkada dobra za kupanje, nije komercijalna, nema nikakvih sadržaja, ležaljki i slično. Ima i jedan "divlji" deo i staza kroz šumicu do malih uvala...

Slika
Odgovori