Novi Sad
Re: Novi Sad
Mini park kod Spensa cini mi se da je proslo leto zavrsen i stoji tako ogradjen...Studio M stoji napusteno gradiliste vec duze vreme, strasno bas
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: CL203 C160, PUG Expert 2.0hdi
Da li je neko prolazio rumenackom skoro? Jel rade parking za onu privremenu zeleznicku stanicu ili ih i za to zabole Q?
Ne radi se to, tj nije ni pocelo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tu sam ja parkirao dok sam radio u tom delu, to je samo jedna cistina dok neki investitor ne uzme i to parce da pukne zgradu. Parkira se kao na poselu nekom, ali je uredno zonirano. Ovi sto rade u Saobracajnoj imaju neku karticu u kolima pa njima ne naplacuju.Gazu napisao:Ima takvih. I kod Kvantaša ima jedno parče koje je plava zona, a naplaćuje se. Isto i jedan takav kod Saobraćajne škole, i ima jedan od Doma učenika "Brankovo kolo". Tj. mislim da se ni taj kod Brankovog kola nije uređen.Ceman napisao:Kad smo kod parkinga,
Ja sam bio ubedjen da parking moze da se naplacuje samo na obelezenim mestima.
Ova fotka je iz Valentina Vodnika, ulica neasfaltirana, nema ni kako da bude obelezeno...
Tu blizu zivim pa prolazim skoro svakodnevno, nisam ni obratio paznju na znak dok nisam video neku zenu iz parking servisa kako proverava tablice. Izneverovah da se placa.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Darko
To je trebalo da se otvori u maju.Kabal napisao: 15 Apr 2026, 17:57 Ne radi se to, tj nije ni pocelo.
Jebe se njima..
Da, Bas je upadljiva kurcobolja. Postaje jedan od zapustenijih gradova u Srbiji. Sredjeniji, lupam, So, Kg, Ča...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dje 'e ovo?
Msm kontam lokaciju, nego nešto novo otvoreno ili?
Msm kontam lokaciju, nego nešto novo otvoreno ili?
- Darko
Kafic the view. 100m od RTV-a.
Mislim da je prosle god otvoreno.
Mislim da je prosle god otvoreno.
Veruj mi da je gore u BG. Npr. Čukarica, zatvorena ulica Milorada Jovanovića ispod FMP, počinje uskoro da se radi Požeška na godinu dana, ostaje samo Ibarska ili ti Endrija Vorhola, tu je već pakao zbog zatvorene ulice ispod FPM jer svi koji idu ka Čukarici, Barajevu, Žarkovu, Železniku, Sremćici, Rušnju itd. mogu samo tuda Ibarskom, pitaj Acu ako mi ne veruješ bio pre neki dan u kraju. Šta će biti kada se zatvori i Požeška koju koliko toliko iskoristiš sada ne smem ni da zamislim. Po centru su tek biseri da sam prestao da idem na neka mesta uopšte.Darko napisao: 15 Apr 2026, 17:25 Misljenja sam da se svete Novom Sadu.
Centar raskopan i ruiniran par godina, ulica Modene (Eto i ta zgrada radija rtv),
Masa ulica je u katastrofa stanju,(kej, cara lazara, maksima gorkog, kisacka, temerinska, reljkoviceva, preradoviceva...)
Ne resavaju problem zeleznicke stanice,
Nece da otvore ni onaj mini park kod spensa iako je davno zavrsen, itd itd.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima i ovde ljudi koji su prestali da idu u centar otkad su ga raz…ali.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bulevar Cara Lazara je bulevar koji trpi i koji je konstantno opterećen. Zadnji radovi na popravci kolovoza na ovom bulevaru obavljali su se pre COVID19. I to su bili radovi tipa i obima "bacanje para". Bacanje para u vidu popravke kolovoza i saniranja udarnih rupa vam je kada dva stara radnika lopatama skidaju asfalt sa kamiona, pokušavaju tim lopatama da zakrpe rupu, dok kamion prvom brzinom ide polako ispred njih. Oni "popune" tu rupu i zveknu je u cilju da lopata zameni valjak i izniveliše je sa ostatkom kolovoza. Sve se to dešava u hodu i saobraćaj ne staje i prva 2 - 3 vozila koja pređu preko tih kvazi radova iskopaju i izvuku taj nesrećni, a za naš budžet skupi asfalt i tako nam prosipaju i asfalt i novac iz budžeta.
E, sad pomenuti bulevar nije ni ovu "popravku" video već 6 godina. A kako stvari stoje ni do 2030.
Ako nam je dobro, onda ništa...
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
E, sad pomenuti bulevar nije ni ovu "popravku" video već 6 godina. A kako stvari stoje ni do 2030.
Ako nam je dobro, onda ništa...
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- Darko
Za razliku od nas,noob napisao: 16 Apr 2026, 07:58Veruj mi da je gore u BG. Npr. Čukarica, zatvorena ulica Milorada Jovanovića ispod FMP, počinje uskoro da se radi Požeška na godinu dana, ostaje samo Ibarska ili ti Endrija Vorhola, tu je već pakao zbog zatvorene ulice ispod FPM jer svi koji idu ka Čukarici, Barajevu, Žarkovu, Železniku, Sremćici, Rušnju itd. mogu samo tuda Ibarskom, pitaj Acu ako mi ne veruješ bio pre neki dan u kraju. Šta će biti kada se zatvori i Požeška koju koliko toliko iskoristiš sada ne smem ni da zamislim. Po centru su tek biseri da sam prestao da idem na neka mesta uopšte.Darko napisao: 15 Apr 2026, 17:25 Misljenja sam da se svete Novom Sadu.
Centar raskopan i ruiniran par godina, ulica Modene (Eto i ta zgrada radija rtv),
Masa ulica je u katastrofa stanju,(kej, cara lazara, maksima gorkog, kisacka, temerinska, reljkoviceva, preradoviceva...)
vas osim sto *ebu kao jos i da vrse razne eksperimente.
a narod trpi li trpi.
- Darko
Btw cene top za NS.
Npr:
Čaj 180 din.
Odlican kapucino u vecoj solji 230 din.
Imacemo akciju za Modenu i ponesto, pa javim kad i sta. Vec sam pravio reels i svasta nesto. I za Futoski park, kao i za ovu novu zonu kod DES-a sto hoce da ruse kuce i grade visespratnice.Darko napisao: 15 Apr 2026, 17:25 Misljenja sam da se svete Novom Sadu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”