Novi Sad
Re: Novi Sad
Da, realno u centru se moze parkirati sada relativno lagano. Cak (otpocetka) mislim da je to i previse fokisa samo na centar. Bolje da su se ugradjivali kojekude po gradu. Ali taj parking kod Matice je bas skroman, malo mesta, uska mesta, bas je iritantno ici tamo i parkirati. I ceo taj kraj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Most je pri kraju i to su dobre vesti za Petrovaradin svakako, pretpostavljam da će gledati Žeželjev most da rasterete što pre, ali svakako put od FG tunela do mosta, a posebno veza između magistrala za Rumu i Beograd - ni blizu nije...
Ne znam zašto to još ni krenuli nisu, taj famozni tunel Širine deluje da će baš da kasni.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ne znam zašto to još ni krenuli nisu, taj famozni tunel Širine deluje da će baš da kasni.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
Gužve kroz Petrovaradin su kriminalne, nema nikakve veze sa mostovima. Niko tolike godine ne može da osposobi još jedan ulaz i rastereti centar, nego svaki dan neko mora da izgubi 20 minuta za prolazak dela oko železničke stanice.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: CL203 C160, PUG Expert 2.0hdi
U Petrovaradinu se X puta uvecala guzva kako je ugasena glavna zeleznicka i kako je stavljen onaj pesacki semafor u bloku 8 koji zaustavlja saobracaj svaki minut.
Koliko cujem nisu ni poceli da rade prilazni put i parking na maloj zeleznickoj na rumenackom putu. Njima se nigde ne zuri..
Koliko cujem nisu ni poceli da rade prilazni put i parking na maloj zeleznickoj na rumenackom putu. Njima se nigde ne zuri..
- Darko
Poceli da gase mesta u centru.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Verovatno zoniranje kreće ka zapadu ove godine.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Kad smo kod parkinga,
Ja sam bio ubedjen da parking moze da se naplacuje samo na obelezenim mestima.
Ova fotka je iz Valentina Vodnika, ulica neasfaltirana, nema ni kako da bude obelezeno...
Tu blizu zivim pa prolazim skoro svakodnevno, nisam ni obratio paznju na znak dok nisam video neku zenu iz parking servisa kako proverava tablice. Izneverovah da se placa.
Ova fotka je iz Valentina Vodnika, ulica neasfaltirana, nema ni kako da bude obelezeno...
Tu blizu zivim pa prolazim skoro svakodnevno, nisam ni obratio paznju na znak dok nisam video neku zenu iz parking servisa kako proverava tablice. Izneverovah da se placa.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jebem im mater! Kako povećati profit privatnim firmama na račun kvaliteta života sopstvenih građana...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ima takvih. I kod Kvantaša ima jedno parče koje je plava zona, a naplaćuje se. Isto i jedan takav kod Saobraćajne škole, i ima jedan od Doma učenika "Brankovo kolo". Tj. mislim da se ni taj kod Brankovog kola nije uređen.Ceman napisao:Kad smo kod parkinga,
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
A sta cemo sa zgradom Radio Novog Sada koja se urusava, nista a....
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Darko
Misljenja sam da se svete Novom Sadu.
Centar raskopan i ruiniran par godina, ulica Modene (Eto i ta zgrada radija rtv),
Masa ulica je u katastrofa stanju,(kej, cara lazara, maksima gorkog, kisacka, temerinska, reljkoviceva, preradoviceva...)
Ne resavaju problem zeleznicke stanice,
Nece da otvore ni onaj mini park kod spensa iako je davno zavrsen, itd itd.
Centar raskopan i ruiniran par godina, ulica Modene (Eto i ta zgrada radija rtv),
Masa ulica je u katastrofa stanju,(kej, cara lazara, maksima gorkog, kisacka, temerinska, reljkoviceva, preradoviceva...)
Ne resavaju problem zeleznicke stanice,
Nece da otvore ni onaj mini park kod spensa iako je davno zavrsen, itd itd.