Naravno, ovo je moj zaključak na osnovu nekoliko pročitanih testova pa ga uzmi sa rezervom dok se ne javi neko "stručniji"
Letnje gume
Re: Letnje gume
Uzmi u obzir i Continental PC 7 — prema testovima koje sam gledao, nudi bolji grip i preciznost. S druge strane, deluje da je nešto slabija po pitanju trajnosti i nivoa buke.
Naravno, ovo je moj zaključak na osnovu nekoliko pročitanih testova pa ga uzmi sa rezervom dok se ne javi neko "stručniji"
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
+1
Nema greške sa Kontijem, a uglavnom ni sa Michelinom.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Nema greške sa Kontijem, a uglavnom ni sa Michelinom.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
milekmilek
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Ja sam sa Primacy 4+ veoma zadovoljan, verujem da poslednja gen. nije lošija.
Mozda neki vredestein ultrac, ima odlicne ocene, a jeftiniji je. Kleber dynaxer hp5Boss napisao:Kako se pokazao Michelin primacy 5?
Šta su preporuke za turing gume? Ne treba ni sportska, ni eko, već normalna kvalitetna guma za 10ak hiljada km po sezoni.
Ja sam sebi uzeo Nexen n fera sport, odlicne, lepo drze put i koce. Jedino mozda nisam zadovoljan sa otporom kotrljanja.
Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk
Kako se manifestuje otpor kotrljanja u vožnji? Stvarno me zanima kako se to oseti u vožnji
Ja recimo nisam primetio nikakvu razliku između Michelin-a, zimske Dunlop i kasnije Fulde... Niti primećujem kada zamenim letnne/zimske - auto isto funkcioniše
Ja recimo nisam primetio nikakvu razliku između Michelin-a, zimske Dunlop i kasnije Fulde... Niti primećujem kada zamenim letnne/zimske - auto isto funkcioniše
Pa brate kad je u leru i spustam ga negde, kao da sporije ide
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ne moze drzanje puta i manji otpor, ne ide jedno sa drugim.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno, slazem se