Ja sam bio dva puta ovako u sitauciji jer sam bio primoran da tako stanem izmedju dva auta, a dok sam se vratio razisli su se pa je izgledalo kao da nemam pojma da parkiram. Iako nisam nikome smetao jer se isprazni parking ali bas nije prijatno da znas da drugi izvlace pogresne zakljucke
Ali video sam brdo puta da ovako ljudi retardirano parkiraju jer ne obracaju paznju na linije. Bas danas sam video neku Merivu, dva prazna parking mesta i riba parkira Merivu preko linije u parking mesto do vozila pored tako da taj tesko moze da udje na vrata. Tako da je ona ostavila i vise nego dovoljno mesta na onom praznom preostalom parking mestu... I kontam da taj pored nje ako dodje da ce jedva da izadje, a sledeci koji bude hteo da stane da ce onda i on da predje onom sa druge strane preko linije ili barem na liniju da stane. Ili pre neki dan pun parking i ljudi su poceli da parkiraju uz bankinu na ivici parkinga kuda prolaze vozila do parking mesta i neko je parkirao ni manje ni vise ali na jedno 80-90cm od bankine, skoro do razdelne linije xD Nekoliko vozila naparkiranih na 20-30cm od bankine i onda vidis jednog koji strci za 1/3 auta...