Domaće auto emisije
- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
Re: Domaće auto emisije
Borko mu uzeo 300 evra da rasturi motor, da ga cuva pola godine u garazi i da snima i montira video reakciju da se opravda.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Šteta što je upropastio Yuga sa 9000km
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Zavisi kako gledas, nije da se ljudi otimaju za te aute, a ni taj model ne nudi nista specijalno sem te kilometraze. Meni je veca fora sto je toliko stvari napamet radio iako je prezvakano prilicno sve na internetu, pri tome uzeo je 3 razlicita motora za auto koji se na kraju nece ni voziti gde je jako bitno da ima ITB. Ali dobro mozda je problem u meni sto ja nikad nisam shvatao poentu posedovanja auta u kojem ne uzivas da se vozis. Ako vec zaludjen toliko da ima ITB, radije bih ga stavio na taj 1.1 pa barem da moze da se vozi, mogao je da ga nagura do 90-100ks bez problema, ovako ce imati 130-150ks i stojace na prikolici
Pri tome ce se popizdi svaki put kad ga navlaci na prikolicu jer je zakucan na malim tockovima.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Na kraju, nisam ni ukapirao zašto je uzimao Floridu. Je l' samo zbog međuploče? Mislim da je bilo pametnije da je uzeo Koral In L 1.1, više bi delova iskoristio.
A tek ono sečenje nosača pod pravim uglovima bez radijusa... Ipak čovek nema teorijsko znanje, a i ono je jako bitno.
A tek ono sečenje nosača pod pravim uglovima bez radijusa... Ipak čovek nema teorijsko znanje, a i ono je jako bitno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Previše je raširio krila. Ono sa Mustangom, koliko god onaj drugi lik bio takav kakav je, ogolilo je stvari, pogotovo kada se pogledaju klipovi Restorada koji je posle Borka uzeo kola. Čovek je dovozio kola iz inostranstva, radio sve što rade svi preprodavci, mali servis, brze popravke, šminka, oglasi... a, kako smo došli do toga da za godinu-dve on nama prodaje majice sa svojim logom... nije mi jasno. Ako hoće da radi sve što je ikad video na YT na temu automobila, ok, želim mu sreću, ali ne ide to tako.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Moj otac, koji skoro nikada i ne obraća pažnju na videe koje pustim na tv-u, jtros je gledao jer je jugo u pitanju i gledao ceo snimak. Otac je dok je bio mlađi, popravljao auto sam, radio i sa jednim prijateljem majstorom pa i prepakovao par puta juga i par kečeva sam.
Ali kad je video Borko šta priča i radi za juga, rekao je ovaj pojma nema.
A ovaj dečko što sad radi onu eleonor kopiju je stvarno za pohvalu. On to tako sa razumevanjem i lakoćom (barem nama na snimku deluje) i vidi se da je čovek u materiji.
Borku je problem jer su mu ovi internet ratnici dali epitet nekog šatro majstora iznad svih i dali mu vetar u leđa. On to nije jer čovek i nije iz struke. Hteo je i on malo reklamu da se vidi kako može sve da se radi ali brate nije to lako. Lako je zameniti svećice i kaiševe jer imaš onog aleksu i još jednog ili dva majstora, a ti uletiš sa kamerom i uvek sve znaš. Za sve postoje procedure kao i što npr Sreten (m539) radi. Čovek studiozno pristupi problemu, pročita šta sve može, pa malo i forumi i tek onda radi i donosi odluke. A ovo sa stajanjem auta 9 meseci je bezveze. Video si da motor ne valja, reci mušteriji moguće opcije i teraj. Nemoj mi prodavati što kaže sloba majice, kačkete i benkice. Niti furati priču sa aukcijama kada ti forsiraš svoje aute i onda da ti se još plati aukcijska provizija...
Fora što se on gleda je što nema ništa drugo tog tipa (ili bar ja ne znam) na našem jeziku.
Lepše mi bude kad gledam Nakupca nego Borka koji ima neku energiju kao Aleks iz AutoAlex.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ali kad je video Borko šta priča i radi za juga, rekao je ovaj pojma nema.

A ovaj dečko što sad radi onu eleonor kopiju je stvarno za pohvalu. On to tako sa razumevanjem i lakoćom (barem nama na snimku deluje) i vidi se da je čovek u materiji.
Borku je problem jer su mu ovi internet ratnici dali epitet nekog šatro majstora iznad svih i dali mu vetar u leđa. On to nije jer čovek i nije iz struke. Hteo je i on malo reklamu da se vidi kako može sve da se radi ali brate nije to lako. Lako je zameniti svećice i kaiševe jer imaš onog aleksu i još jednog ili dva majstora, a ti uletiš sa kamerom i uvek sve znaš. Za sve postoje procedure kao i što npr Sreten (m539) radi. Čovek studiozno pristupi problemu, pročita šta sve može, pa malo i forumi i tek onda radi i donosi odluke. A ovo sa stajanjem auta 9 meseci je bezveze. Video si da motor ne valja, reci mušteriji moguće opcije i teraj. Nemoj mi prodavati što kaže sloba majice, kačkete i benkice. Niti furati priču sa aukcijama kada ti forsiraš svoje aute i onda da ti se još plati aukcijska provizija...
Fora što se on gleda je što nema ništa drugo tog tipa (ili bar ja ne znam) na našem jeziku.
Lepše mi bude kad gledam Nakupca nego Borka koji ima neku energiju kao Aleks iz AutoAlex.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Poslednja izmena od sebekkg u 05 Apr 2026, 22:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Ni meni se ne svidja u kom smeru ide prica sa jugom, ne kontam cemu posedovanje nabudzernog auta a ne mozes da ga vozis, razumeo bih da ga barem za track day pravi ali to se ne spominje ali fora sa odlascima na skupove, sta ono kao vozis auto na prikolici po vasarima da se ljudi dive??? pa nije to spejs satl da imaju cemu da se dive, jugo ko jugo nabudzen, takvih je po Srbiji i ex YU kolko hoces nista novo.
Resto rad nije za poredjenje sa Borkom, skroz su razlicite price, jedan je mehanicar drugi limar sad sto se obojica bave jos necim usput ne znaci i da to znaju da rade.
Resto rad nije za poredjenje sa Borkom, skroz su razlicite price, jedan je mehanicar drugi limar sad sto se obojica bave jos necim usput ne znaci i da to znaju da rade.
- YUgisa
- Kontakt:
Medjuplocu je skinuo, zamajac, nosac alternatora i alternatorDare4x4 napisao: 05 Apr 2026, 21:59 Na kraju, nisam ni ukapirao zašto je uzimao Floridu. Je l' samo zbog međuploče? Mislim da je bilo pametnije da je uzeo Koral In L 1.1, više bi delova iskoristio.
Nije to video za stare kajle, nego za nove gledaoce, kao Nakupac kad proda krš nekom klincu od 15 godina.
A tek što su mu autoaukcije promašaj, rezervisana cena 10k, a kupi odma opcija za 11.5, i sve aukcije su u sličnom besmislenom fazonu.
Bukvalno je na tom sajtu mogao da napravi posao da je to uradio kako treba al tu je solidno fejlovao, počev od toga da prvih par nedelja od lansiranja nije uopšte ni radio pa kad je proradio sam sajt je baš jadno dizajniran i nefunkcionalan.
Bukvalno je na tom sajtu mogao da napravi posao da je to uradio kako treba al tu je solidno fejlovao, počev od toga da prvih par nedelja od lansiranja nije uopšte ni radio pa kad je proradio sam sajt je baš jadno dizajniran i nefunkcionalan.
Ma akucije su promasaj to je jasno od pocetka, srbija i aukcije automobile, ma vazi, pogotovo automobila koje on skuplja, to bi mozda imalo smisla na nekim jeftinim i narodnim kolima koja se inace kupuju ali ovo sto on prodaje slaba vajda.
U zadnje vreme gledam nakupca, nesto me ranije nije privlacio taj sadrzaj al nekako krenuh jednu po jednu epizodu, razlikuje se od drugih YT sadrzaja tog tipa pa malo za promenu, dobro je sto on to brzo proda, zaradi koju stotku evra bez velikog cimanja za dan dva, nije to lose uopste.
U zadnje vreme gledam nakupca, nesto me ranije nije privlacio taj sadrzaj al nekako krenuh jednu po jednu epizodu, razlikuje se od drugih YT sadrzaja tog tipa pa malo za promenu, dobro je sto on to brzo proda, zaradi koju stotku evra bez velikog cimanja za dan dva, nije to lose uopste.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da, ali iz ugla nas, ljubitelja automobila Nakupac je neko ko automobil posmatra kao robu za prodaju, a ne predmet obožavanja, lickanja, deo porodice i limenog ljubimca.
Izvod iz jedne epizode:
"Riknuo menjač sa svim pratećim delovima na BMW-u. Uložio sam čak 50 € za polovnu lamelu da auto može da krene i to je to. Samo da ga utopim, zaradim 150 do 300 €, novi vlasnik neka ga voli u ulepšava i kupi lamelu za 3. i 4. brzinu..."

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Izvod iz jedne epizode:
"Riknuo menjač sa svim pratećim delovima na BMW-u. Uložio sam čak 50 € za polovnu lamelu da auto može da krene i to je to. Samo da ga utopim, zaradim 150 do 300 €, novi vlasnik neka ga voli u ulepšava i kupi lamelu za 3. i 4. brzinu..."
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
Sto ne moze da registruje Yuga samo sto je motor zamenio?
- YUgisa
- Kontakt:
Pa legalno ne moze
Ali sigurno moze da podmaze na nekom.