Nismo valjda toliki klosari kao Nemacka ili Svica
Policijske patrole i radari
Re: Policijske patrole i radari
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Švica ima vinjete.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To zbog manje kiseonika na onoj visini ne mucnu glavom kao mi. I nece da se ugradjuju, glume neko postenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jes Autobahn za džabe, al' je 35 centi kilometar auto puta za šleper. Pa vi računajte koliko šlepera ima na auto putevima u D, a koliko imaju kilometara auto puteva... Plus manji kamioni i sva ostala vozila preko 3,5 tone, autobusi...
Pa još ako je Euro5 kamion (što je baaaš retkost) izađe još skuplje.
Mislim da je Mladen onomad pravio računicu da li su bolje vinjete ili trenutna naplata za Srbiju. I mislim da je rezultat bio: x y z = bolje je trenutno stanje!
Pa još ako je Euro5 kamion (što je baaaš retkost) izađe još skuplje.
Mislim da je Mladen onomad pravio računicu da li su bolje vinjete ili trenutna naplata za Srbiju. I mislim da je rezultat bio: x y z = bolje je trenutno stanje!
Uzeo sestrin auto, da doteram nesto i paf, stigla kazna - 26.3 ujutru prekrsaj, 2.4 resenje, danas poslali preko euprave.. neki Prolog Lasercam 4 radar. Nisam ih video.
Kolegu su cepnuli u nedelju, u ponedeljak mu stiglo u sanduče e-uprave.
Manje od 24h od momenta kada ga je registrovao radar.
Manje od 24h od momenta kada ga je registrovao radar.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Mene su zaustavili sinoć, dajte LK, nema ništa...
Reko': Efikasniji ste od eUprave, gde čovek može povremeno da vas nađe, provere radi?
TapaT
Reko': Efikasniji ste od eUprave, gde čovek može povremeno da vas nađe, provere radi?
TapaT
Za koja mesta tako brzo stižu?
Ovo moje - Smederevo
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
CH parlament je u martu 2026 usvojio novu globu za tranzitni saobraćaj. Ako neko planira sa stranim tablicama da prodje kroz CH, tj. u zemlji se zadrži manje od 12 sati, plaćaće dodatnu taksu od (21CHF) 23€. Nemaju još tačan termin kad će da počnu sa tim, ali obzirom da im je to laka lova,verovatno će da požure da je pokupe. Kontrolisaće kamerama na graničnim prelazima, verovatno će to malo da potraje dok ih nakarikaju gde sve treba.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ne bi me čudilo da našim kretenima to padne na pamet da prepišu jer realno, koliko tranzita ima Švica, a koliko mi, čak i sa upola manjom cifrom biće bolja kinta na kraju.
Имам једно потпитање...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ček bre, a šta ako se duže zadržavaš? Pre par godina sam platio 45e vinjetu, kao da je to bilo najmanje što si mogao da kupiš, godišnja. Spram toga ovo je onda popust ako ćeš samo jednom da prođeš 
Zato mi imamo najpošteniji mogući sistem, po km.elMaestro napisao: 03 Apr 2026, 18:31 Ne bi me čudilo da našim kretenima to padne na pamet da prepišu jer realno, koliko tranzita ima Švica, a koliko mi, čak i sa upola manjom cifrom biće bolja kinta na kraju.