Domaće auto emisije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Domaće auto emisije
Lik je hteo da flipne kola iz fotelje kako mali Perica zamišlja da bude wheeler dealer... da porukama kupi u Americi, da mu porukama čovek ovde našminka leša i da ga proda isto iz fotelje...ne ide to. Malo je digao prašinu, ali sve u svemu tanka i šuplja priča, a nije je ni prezentovao sve ovo na simpatičan način, niti će se neko sažaliti na njega. Srećom po Borka, sačuvao je materijal i poruke, pa se vidi da dosta toga što je rekao vlasnik nije tačno.
Sad se setih da je relativno skoro neko na cini mi se flcs forumu pisao o tom ameru kako ga zna i kako mu je Borko sjebao automobile, mislim da je pomenuo da mu je Borko pokvario menjac na porseu.
Taj porse mi deluje samo da je sklepan da se vozi da nista tu nije radjeno posle Borka sem to nesto sto pominju na trapu da je radjeno ali i to upitno kako je uradjeno, ona skoljka sklepana ko nogama to nije pipnuto sigurno, upitno je i koliko je bezbedan za voznju onako sklepan, a da videh slike i da je auto bio na detailingu, sad se sija ko pasja muda ali dzaba, spolja gladac a ispod jadac.
Taj porse mi deluje samo da je sklepan da se vozi da nista tu nije radjeno posle Borka sem to nesto sto pominju na trapu da je radjeno ali i to upitno kako je uradjeno, ona skoljka sklepana ko nogama to nije pipnuto sigurno, upitno je i koliko je bezbedan za voznju onako sklepan, a da videh slike i da je auto bio na detailingu, sad se sija ko pasja muda ali dzaba, spolja gladac a ispod jadac.
Poslednja izmena od OMP u 31 Mar 2026, 13:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Eno ga opet nesto kenjao na insta ali bez ikakve poente, kaze nije majstor trebao da mu vrati auto u delovima a on mu rekao spakuj sve dolazim po auto 
Otplike da samo mene ne zanimaju i da nisam gledao 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://m.youtube.com/@OGSMechanics/videos
Nisu domace ali jako zanimljiv sadržaj, premestite na drugo mesto ako mislite da treba.
Inace, posle gledanja vise epizoda, ne znam da li bi se tek tako odlucio za kupovinu hibrida i ev
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Nisu domace ali jako zanimljiv sadržaj, premestite na drugo mesto ako mislite da treba.
Inace, posle gledanja vise epizoda, ne znam da li bi se tek tako odlucio za kupovinu hibrida i ev
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo!
I ja sam gledao dosta njegovih klipova i slično razmišljam.
Jedino mi se sviđa menjač kod Kone. Dva zupčanika unutra i diferencijal
Jedino mi se sviđa menjač kod Kone. Dva zupčanika unutra i diferencijal
Ocito da su sistemi napravljeni tako da sve mora da bude u savrsenom balansu da bi auto radio, i mala odstupanja onesposobljavaju auto za voznju. Dijagnostika nije uopste laka, sistemi napravljeni vrlo slozeno, to vise nisu automobili koji ce moci jeftino da se odrzavaju. Razumem da se radi o tehnologiji koja ide u skupe automobile ali to postaje standard i za jeftine gradske automobile.
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo!