Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Meni je sad malo i frka da uđem u kiss&fly zonu od kad sam zimus doživeo gužve na izlazu. Pokvari se jedna rampa, svi na drugu, i sa dovoljno kola si brzo van tih 5 minuta. A nisam siguran da možeš tu da platiš već trk na automate, a time si blokirao i ove iza tebe, koji onda serijski svi upadaju u problem...
Juče gledam u Promenadi jedna koji je ostao duže od besplatnih 2h došao do rampe i to shvatio kada se nije podigla rampa, kolona iza njega se stvara i sad on ne može da se pomeri jer mora 10 auta iza njega da se pomeri, pa onda devojka izlazi iz auta i trči da plati da bi se podigla rampa. Jako je glupo što nisu odmah kad su menjali taj sistem rampi napravili da možeš odmah tu karticom da platiš na rampi i ubrzalo bi se dosta toga.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
U Beo Shopping centru su za takve balvane napravili parking mesto odmah pored rampe...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobra zamisao, ali ja to još nisam video, čak ni u "Evropi". Nigde nema da možeš direktno na rampi platiti.Momčilo napisao: 01 Apr 2026, 09:19 Jako je glupo što nisu odmah kad su menjali taj sistem rampi napravili da možeš odmah tu karticom da platiš na rampi i ubrzalo bi se dosta toga.
Mislim da na aerodromu možeš na p1 parkingu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
I džabe...AleksandarAca napisao:U Beo Shopping centru su za takve balvane napravili parking mesto odmah pored rampe...
Plus, "zanimljivo" mi je kako ljudi uvek (ne samo u Beu) gledaju da dođu do rampe ili kućice kolima, umesto da plate, pa lepo odu do auromobila.
Na Paplilulskoj pijaci često zatvore prolaz ka izlazu "samo" da plate, a drugi izlaz ne radi...
A sa druge strane, svi su u fazonu fitnes, velnes, pilates, zdrav život
TapaT
Ima kod nas na aerodromu u kiss & fly mislim.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- grujicd
Na ovom izveštaju od zimus se vidi da ima aparat za kartice, samo je polomljen, bar bio tada u januaru:
Kod nas na većini rampi možeš da udjes sa kreditnom i izađeš sa njom i sistem automatski obračuna cenu, a na dosta moze i da se plati.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
- grujicd
Više je ovo sinoć bila slika za "zašto je Srbija tu gde jeste". Jedna grupa, "snalažljivi", ne plati ništa i provlači se pored sistema, po malo smetajući svima. Druga grupa poštuje pravila, plati parking. Treća grupa ne zna pravila a nije ni "snalažljiva" i onda je sistem odere.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Zaboravio si da spomenes i kad dodju do kucice ili rampe da plate, obavezno u garazi ostave upaljen neki smrdez od auta dok prebiraju sitne novcanice, da se guse svi posle pola sata.pedja napisao:I džabe...AleksandarAca napisao:U Beo Shopping centru su za takve balvane napravili parking mesto odmah pored rampe...
Plus, "zanimljivo" mi je kako ljudi uvek (ne samo u Beu) gledaju da dođu do rampe ili kućice kolima, umesto da plate, pa lepo odu do auromobila.
Na Paplilulskoj pijaci često zatvore prolaz ka izlazu "samo" da plate, a drugi izlaz ne radi...
A sa druge strane, svi su u fazonu fitnes, velnes, pilates, zdrav život
TapaT
- grujicd
Za manje od pola treba da bude lansiranje Artemisa 2, idu ljudi do meseca i nazad posle toliko godina.
https://artemis2.live/live
https://artemis2.live/live
- grujicd
Poluamaterski snimljeno samo lansiranje, spejs x to mnogo bolje odradi.
Pa ako je suviše dobro onda ih optuže da je snimano u studiju 
- grujicd
Ovo se uklapa u tu priču...