Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Domaće auto emisije

Post od ftj »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Octa IV RS
Kontakt:

Post od dragvorl »

Opalac
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Lik mu dovezo dva leša i uvredio se jer ih nije nahvalio i sad ne može nikom da ih uvali.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Neće ni Nakupac?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Slazem se da je Borko napljuvao one automobile koji realno jesu bas krsine sklepane ali ako si vec uzeo neciji auto da radis treba da pitas da li to mozes i da objavis, to sam odmah komentarisao i ja bih se bunio zbog toga nebitno koji auto je u pitanju, kad kupis za sebe onda pljuj i radi sta hoces a kad ti musterija dodje ne ide to tako, sa te strane covek je u pravu.
Gledao sam i neke klipove resto rad-a pa i on realno napljuvao mustanga jer jbg auto je stvarno sklepan.
Za ovo ostalo sta znam sta se desavalo i sta je istina, oni delovi u mustangu pa jbg kako hoces da ti ih spakuje, doteras neki kombi i pokupis delove, drugacije ne moze sem u autu da stoje a to da se cedilo ulje sa njih bas i ne verujem.
Sve u svemu Borko sigurno nije cvecka kakvom se pedstavlja ali opet u tako neke ozbiljne projekte gledas dobro sa kim ces da udjes, ja iskreno ne bih Borku sigurno poverio onakva dva auta da mi radi, on je majstor za srafljenje novih delova, doteras mu neki moderniji auto koji ona dobro poznaje i on poruci i izmenja sta treba, znaci monterski posao, a restauracije i resavanje nekih ozbiljnijih stvari treba da rade neki drugi majstori koji su u toj tematici samo je takve tesko naci kod nas a da valjaju, a kad valjaju onda je cifra ludacka...mnogi imaju taj problem koji se hteli ili su radili restauracije jer vecina tih majstora gleda da te odere a posao ne uradi kvalitetno, zavlace te mesecima, itd., mnogi koji su restaurirali kola kod nas su se opekli dal kod limara dal kod mehanicara.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Potpuno se slažem, tako nešto sam i ja krenuo da napišem. Možda bi Borko i mogao to da uradi, ali siguran sam da nema vremena ni računa da se time sada bavi, jer mnogo vremena mu odlazi na snimanje, odlazak u Švajcarsku i slično. Ali da je trebao to da iskomunicira odmah, trebao je.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ali je iskoristio ta dva auta maksimalno da sebi obezbedi korist i digne gledanost :) mogao je reci coveku odmah, ja to necu da radim. Svi su oni namazani ocigledno, udario namazanko na namazanka
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Meni ovo izgleda kao da je Borko iskoristio jeftinu reklamu da prikaže aute, a ovaj sad pravi jeftinu reklamu pljuvanjem, a istina je negde između. :)

Inače, očekivati od nekoga ko se bavi prodajom/servisom/yt-om/još xy stvari, da ti radi full restauraciju auta, a da ti nije rođeni brat...u najmanju ruku besmisleno.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Zanimljivo... Borko Cvejić a nije cvećka...

OK, sam ću obrisati post.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ma cim je sve to rastavljeno u najsitnije delove pukla je pricao oko love. Ovom je tokom rasklapanja otisla cifra u nebesa. Borko ima svoje podizvodjace, kad se podvukla crta zabolelo je, a verovatno nije bila ni konacna
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ko bi reko da život nije YT IG TT i sl.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Octa IV RS
Kontakt:

Post od dragvorl »

Redovna komunikacija sa klijentom je uvek vrlo bitna.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ko hoce da restaurira, radi to sam, to je to....

Ogroman je to posao, nema tih para za koje ce neko to da ti uradi...
Mozda, jedino ako imas nekoga, ko se specijalizovao, kao onaj tip za ajkule, i ima tacno razradjene sve korake koje sprovodi, ovako adhok, tesko...
Kad je teško - Bax !
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Ima ih i kod nas koji rade ozbiljne restauracije, naravno za ozbiljne pare, secam se da je bila emisija o nekom konkretno liku davno.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Sam da radis restauraciju je gotovo nemoguce ako pricamo o restauraciji u pravom smislu reci, moras time da se bavis, da imas prostor, znanje, opremu, itd. postoje izuzeci nekih koji su uspevali neka vozila da restaurira onako u domacoj radinosti za svoju dusu ali to su jako retki slucajevi. Restauracija nije da uzmes neki solidan auto i sredis malo, nesto zavaris, zafarbas, izmenjas neke delove, mogao bih to i ja ali to se ne zove restauracija o kojoj pricamo jer onaj mustang i porse zahtevaju ozbiljne zahvate na svim poljima a to mora neko ozbiljan da uradi, onde mora ful restauracija do zadnjeg srafa ako zelisa da imas nesto sto stvarno vredi. Ono kako su sad uradjeni je svinjarija i nema nikakvu vrednost.
Gledajuci malo oldtajmer scenu na skupovima zadnih godina, imam utisak da veci broj onih koji zele da restauriraju kola nisu spremni da plate ful restauraciju u pravom smislu reci nego gledaju da prodju jeftinije. Toliko toga loseg moze da se vidi na tim oldtajmerima da je zalosno posedovati takav neki auto a tako ga jadno uraditi, od loseg farbanja, lose pripreme, preko ispucalog gita, nekih neoriginalnih nabudzenih delova, a mogu da mislim kako je ono sto se ne vidi na prvu, ma cudo jedno sta sve moze da se vidi kad se pridje blizu i zagleda, nekad se pitam kako je neko mogao da naplati taj rad i kako ga nije sramota.
Imam tu u kraju jedan oldtajmer, pre 2-3 godine radjen, šatro restauriran, sad je stanje takvo da mora da se radi sve iz pocetka bukvalno od pekiranja skoljke pa na dalje, popucao git svuda, ocigledno ga je neko gletovao, izbledela boja na nekim delovima, risevi u pripremi, plus neoriginalni delovi koji su ugradjeni i posle covek kaze ful restauriran auto.
U Krusevcu postoji lik koji od kako ja znam za sebe vazi za dobrog majstora, zadnje vreme mahom radi automobile iz inostranstva sto oldtajmere sto ozbiljna kola poput ferarija i sl., salju ih ovde na restauraciju i koliko vidim to radi profi ali kako cujem ozbiljno i naplacuje sto je logicno.
Odgovori