Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Post od Gaginh0 »

Dragoslava Srejovića je urbanistički horor. Na nekadašnji njivski put su radikali (ili demokrate) navuki sloj asfalta pred neke od izbora i tako je ta ulica postala još manje bezbedna. Posle se to doradilo ali i dalje je horor. Bandere stoje u cik-cak, ljudi izvukli ograde do samog puta pa kad izlaziš iz sporednih ulica ne vidiš ništa. Tu ne može ni da se uradi neka biciklistička/pešačka staza jer jedva staju 2 normalne trake za zaobraćaj.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Upravo to. Jedna od glavnih ulica i ključ spajanja Novog Naselja i Veternika (Čečenija), ali je zbog izbornih asfalta pretvorena u Veternik iz Prištine.
Ja se sećam jedne večeri izlazimo iz magacina, a ono 2 patrole i hitna pomoć. Kad ono, baš tu na uglu neko je ubio ženu dok je pešačila tom nesrećnom ivicom asfalta. Udario je i odbacio u visoku travu i šiblje. Našli su odmah tragove plastike od auta, koji su otpali od udarca, verovatno neka Kadet Suza, ali ne znam da li su došli i uhapsili vinovnika nesreće.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jeste, tu u svakom trenutku prolaze auta, pešaci i biciklisti u oba smera. Iako su moji u blizini uvek gledam da izbegnem tu ulicu jer ima još dosta alternativa.

Letos u tipa 10 ujutro stoji patrola čim se uđe od Naselja. I naravno odmah me zaustave.

- Dobar dan
- Dobar dan
- (Gleda tablice) Da li je auto na Vama? Gde idete?
- Jeste, idem kod roditelja, tu 100m levo
- Srećno (nisu ni pogledali dokumenta, vozačku...)
- Hvala
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Žila kucavica koja je mogla biti baš lepa široka ulica ili čak bulevar, ali zbog nesrećnih 90-ih i našeg mentaliteta posledice se osećaju i danas.
Velika šteta.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

member napisao: 24 Mar 2026, 10:09 Jeste. Trebate imati sklopljen ugovor sa JKP stan,Maior Domus,ili neka treća firma.
I na stavci za informatiku imate tu stavku tekuće održavanje.
Jedino što ne morate imati na ugovor je čistačica za hodnike.
Puzo, kako izgleda život u vjeterniku posle selidbe iz grada?
Ja sam trebao kupiti jednu kuću tu 2-3 ulice posle tebe u Jovana Kambera ali žena nije htela da idemo iz grada, kao kako ćemo za vrtić/škola/treninzi + itd.
Iskreno meni je top a prvenstveno deci što je i bio cilj selidbe sa Nove detelinare. Supruzi onako.

Na glavnom smo putu a ulica slepa. Parking za dva auta a nisam platio. 90kv (3sobe, dnevna sa rep, kupatilo+wc, dve terase, podno gr...) naspram 45 dvosobnog u Janka Čmelika). O ceni grejanja da ne pričam, 11.000 RSD za konstantnih 26c u celom stanu je otkriće za me. 6 zgradica, 39 stanova, oko 30ak dece od 2-7g što je top za moje troje. Dvorište iza ćemo da nabudžimo kada krene toplo. Prva radnja kod Belih dvora i Naš market, nema slatkiša ispred zgrade :kezo: .

I dalje vozim decu u vrtić kod parka na Bulevaru Evrope, mi na posao u Cara Dušana i nikakvu prednost ne vidim što sam živeo iza sajma.

Jedino mi smeta što po izlasku iz zgrade nema trotoara do semafora čitavom desnom stranom Novosadskog puta i početni deo ulice je plac gdje treba da grade zgradu pa do tada kada padne kiša malo je blato po asfaltu ulice.

Cena stana je skočila sa 1600 od aprila prošle godine na 1850 EUR sad što je suludo al nama ide u prilog.
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

carov2 napisao: 15 Avg 2025, 07:06 Malo više od mesec dana u mom slučaju.

Naravno, od kada se preda zahtev, je l si predao zahtev?
Zdravo, da li povratu pdv-a prethodi neko rešenje u papirnom obliku ili preko euprave?
Ili samo bapne na račun?
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Odgovori