Ima ih dosta, Novak Sudar isto deluje ok, da ima znanje. Lično nisam sarađivao ali mogu da preporučim jer ga poznajem 20 godina, Srđan Dmitrović, momak rekreativac, kako sada izgleda na fotografijama takav je poslednjih 15 godina bez ijedne faze "opuštanja", rekao bih da je on oko 100e mesečno. On nudi nešto individualniji pristup nego ostali, što je verovatno nepotrebno, ali mogu da razumem da nekom to više prija. Takođe ima ogromno znanje i garantujem kao čovek da je jako dobar tip što je preduslov za sve dalje, u mojoj knjizi.
Meni je Marko legao jer sam ga neko vreme pratio, i iz njegovog sadržaja sam se ugledao na njega kao autoritet, i onda me je bilo sramota da ga "izneverim" u smislu da ne radim sve što kaže i kako kaže, i da rezultati izostanu. Nije mi bio potreba terač, i nije mi bilo potrebno da mi neko pokazuje kako se izvode vežbe jer imam deceniju i kusur aktivnog dizanja tegova iza sebe, samo sam se bio zapustio poslednjih 6-7 godina.
Sa Sašom sam za mesec dana već dobro utreniranog tela i adaptirane ishrane i metabolizma, napravio iskorak kakav nisam nikada do sada ni za jedan period, a kamo li tako kratak. Topio sam salo neverovatnom brzinom (oko 1,2kg nedeljno tokom 4 nedelje), a da sam istovremeno dodavao mišićnu masu. Skinuo 7cm u struku, 5+cm u obimu guzice, kvadriceps sačuvao isto kao na početku, list čak dodao 1cm obima, i biceps ostao isti kao na početku.
Edit: Grelin može da izreguliše pravovremenom ketozom, da odmori pankreas kad dođe vreme, i da radi pravilne refeed-ove i dietbreak-ove, ali to je ono gde treba iskusna osoba, kako se ovo sve ne bi pretvorilo u patnju i bolni rebound.
Treba odraditi pametan tapering iz meseca u mesec, da se ne bi zakucavalo i tapkalo u mestu, ili ako do toga dođe da se uvode potrebne korekcije. Zato ja navijam za Sašu Draškovića kao najedukovaniji pristup od onoga što sam imao priliku da vidim i zaključim.
Likovi koji prave priručnike i daju recepte kako ukusno da ručkamo i jedemo overnight oats i bananbread a da mršavimo nisu moj izbor.
Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
A da se ugleda na survivor, samo pirinac, kokos i voda, i jednom nedeljno neki cheat day.... oni tamo se vi za manje od mesec dana prepolovili 
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Ja predlažem da kupi jači automobil.
TapaT
TapaT
Ili da se vrati na golf 2, i neka mota volan na parkingu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nemci su pre 80g dokazali da svako moze da smrsa.ftj napisao:Statistika je neumoljiva, procenat ljudi koji je zaista sposoban za tako nešto kao što je trajno skidanje 60+ kg je jako mali, a nekada su tu i objektivni razlozi koji ih sprečavaju poput raznih hormonalnih problema, insulinske rezistencije i slično. Potencijalni negativni efekti od glp1 zamene su sigurno manji od prekomerne kilaze od 60+ kg.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
U pravu si. U BG zivim.Momčilo napisao:Stefane ako se dobro secam, ti si iz BGa?
Mozda neka preporuka za trenera uzivo, i zbog motivacije i zbog smanjene mogucnosti za pogresno izvodjenje vezbi.
Morphosis je imao dobre rezultate, koleginica je isla kod njih na treninge i bas je bila zadovoljna.
Uf koliko ste mi informacija dali svi
hvala na pomoci svima i za preporuke. Urose rekao si do 100kg cu za cas da smrsam. Ne bude li tako nadrljao si

Nije rekao brzo. 
Niti treba brzo, niti je važno koliko je brzo ako učiniš iskorak i nastaviš istim tempom dok si funkcionalan. Učićeš usput, niko se nije naučen rodio, niti smo svi isti. Ljudi mogu da ti kažu šta je njima funkcionisalo, ali u suštini se svodi na iste osnovne stvari, nauči mašinu da šljaka kako je predviđena i nemoj se vraćati na staro.
Npr, minus 60 za 24 meseca, je samo 2.5kg minus mesečno. Ne zvuči strašno ni najmanje, može duplo brže sigurno. Svakako će da uspori kako si bliže cilju.
Niti treba brzo, niti je važno koliko je brzo ako učiniš iskorak i nastaviš istim tempom dok si funkcionalan. Učićeš usput, niko se nije naučen rodio, niti smo svi isti. Ljudi mogu da ti kažu šta je njima funkcionisalo, ali u suštini se svodi na iste osnovne stvari, nauči mašinu da šljaka kako je predviđena i nemoj se vraćati na staro.
Npr, minus 60 za 24 meseca, je samo 2.5kg minus mesečno. Ne zvuči strašno ni najmanje, može duplo brže sigurno. Svakako će da uspori kako si bliže cilju.