Nov automobil - budžet 25k
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Nov automobil - budžet 25k
Ovaj što sam ja vozio je u Nagisa paketu opreme, ali pretpostavljam da je instrument tabla ista. Dakle, nije potpuno analogna, ima ekran u središnjem krugu, gde se mogu prikazivati razne informacije.
Nije baš izoštrena fotografija, ali dovoljno dobro se vidi na šta želim da ukažem.
Nije baš izoštrena fotografija, ali dovoljno dobro se vidi na šta želim da ukažem.
Posetite www.garaza.rs !
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ceo brzinomer je grafika. Sa obe strane analogni pokazivaci a centar je ekran. Taman kako treba da bude. Vise mi se svidja ekran na cx-30, 3, staroj cx-5 nego npr ovaj sto imam na cx-60, koji je samo ekran.
Cx-5 stari, namerno kontrast pojacan da se vidi tacno koliki je display jer sam nekom slikao da vidi tablu
Cx-5 stari, namerno kontrast pojacan da se vidi tacno koliki je display jer sam nekom slikao da vidi tablu
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ma, to su meni u TOP3 kao najlepši instrumenti na savremenim automobilima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Obrazloži 
TapaT
TapaT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Nove mazde stvarno lepu tablu imaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nove mazde stvarno lepu tablu imaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nema digitalnu, da ne kažem virtuelnu tablu?
Ima džinovski motor koji ima malo konja?
Ima ukradeni dizajn onog Ferarija?
MaCda, objasni!
Mazda se uvek svrstavala u avangardu, kao celina. Njene generacije automobila, da ne kažem game su plenile lepotom eksterijera, enterijera i nosile su poruku : Drugačija. Narodnjak u odeljenju gde svi slušaju metalike. Tako nekako.
Sećam se komšije Šandora kad je 90-te došao na urlap novom Mazdom 626, znam da su ga mnogi pitali u ulici, da li taj auto uopšte ima motor, pošto se ne čuje, a radi.
Mazda, drugačija, fura svoj fazon iako je imala /ima lošeg vlasnika (Ford) uvek je isplivala da vernim kupcima pruži samo najbolje.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Ima džinovski motor koji ima malo konja?
Ima ukradeni dizajn onog Ferarija?
MaCda, objasni!
Mazda se uvek svrstavala u avangardu, kao celina. Njene generacije automobila, da ne kažem game su plenile lepotom eksterijera, enterijera i nosile su poruku : Drugačija. Narodnjak u odeljenju gde svi slušaju metalike. Tako nekako.
Sećam se komšije Šandora kad je 90-te došao na urlap novom Mazdom 626, znam da su ga mnogi pitali u ulici, da li taj auto uopšte ima motor, pošto se ne čuje, a radi.
Mazda, drugačija, fura svoj fazon iako je imala /ima lošeg vlasnika (Ford) uvek je isplivala da vernim kupcima pruži samo najbolje.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ford nikad nije bio većinski vlasnik Mazde, a najveći udeo u vlasništvu bio je 33%. Razlaz je krenuo 2008. godine, a konačni kraj 2015. Sve što se pojavilo od 2012. na ovamo, spada u Skyactiv pravac i nema nikakve veze sa Fordom, niti sa bilo kojim drugim proizvođačem.
Mene ti ogromni cajgeri uvek podsecaju na SAABove .
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk