Skipper napisao: 17 Mar 2026, 16:07
Pošto sam baš preterao i totalno se usvinjio rešio sam od početka vaskršnjeg posta da pazim na ishranu.
Ušao sam u 4. nedelju, slatko i generalno šećeri skoro u potpunosti izbačeni, hleb, peciva i belo brašno znatno redukovano.
Osećam se dosta bolje, obimi se smanjili (nisam merio, samo garderoba) i nekih 5 kg manje.
Za sada zadovoljan kako to ide.
OMP napisao: 20 Mar 2026, 12:39
Meni se nikako ne svidja bela boja na klot stelviu a realno ni na jednom autu u klot varijanti bela boja nije lepa, svi su kao sluzbeni
Bela boja je postala problem kod nas, nije to samo služebni već svi taksisti u Bg moraju imati beli auto. Sad kada vidim beli odmah znam da je taksi. Problem i za prodaju, svi pitaju da li je bio na taksoju (za ovu Alfu neće naravno pitati, ko je lud da ima ovog potrošača na taksari).
OMP napisao: 20 Mar 2026, 12:39
Meni se nikako ne svidja bela boja na klot stelviu a realno ni na jednom autu u klot varijanti bela boja nije lepa, svi su kao sluzbeni
Bela boja je postala problem kod nas, nije to samo služebni već svi taksisti u Bg moraju imati beli auto. Sad kada vidim beli odmah znam da je taksi. Problem i za prodaju, svi pitaju da li je bio na taksoju (za ovu Alfu neće naravno pitati, ko je lud da ima ovog potrošača na taksari).
Drug pre par dana uzeo beli stelvio veloce. Meni se bas svidja u kombinaciji sa tamnijim felnama, crna stakla, oznake, izduvi..