Van naselja dozvola ide na 40+, ali postoji mogucnost sporazuma ako je prvi put, granicno itd...pedja napisao: 15 Mar 2026, 15:33 Na stranu želje i mogućnosti, ali je suludo da dozvola ide tek na 60+km/h prekoračenja.
TapaT
Policijske patrole i radari
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Policijske patrole i radari
Zna li neko, na Fruškoj gori, kad se krene od Male Remete ka Crvenom čotu, kad se prodju Manastir i restoran "Ruža vetrova", na izletištu "Široke ledine" ( a pre izlaska na glavni put Bašenovački Prnjavor - Crveni čot ), je li nadzorna kamera ili radar ?
Ne pitam za kameru na putu Bašenovački Prnjavor - Crveni čot, već oko 200 metara pre toga, baš na Širokim ledinama ?
Ne pitam za kameru na putu Bašenovački Prnjavor - Crveni čot, već oko 200 metara pre toga, baš na Širokim ledinama ?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
I meni se tako čini, no kolega opali 40+, i to dva puta. Ne spominje zabranu, pa me zbunioGrujic napisao: Van naselja dozvola ide na 40+, ali postoji mogucnost sporazuma ako je prvi put, granicno itd...
TapaT
To za sporazum je samo kad je uvedeno isla prica da je to samo za prvi put, u stvari mozes kolko oces puta.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo iz prve ruke primer za sporazum. Oko 1 promil je naduvano. Sporazumno je bilo ponuđeno 3 meseca zabrana i 20.000din ili 2 meseca zabrana i 30.000din. To je sve.
Ne, nisam ja.
Ne, nisam ja.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Oko bodova nema pregovora, zabrana negde moze bez, negde kao na tom primeru malo smanje ali jaca novcana itd
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Trebalo bi da su samo kamere u pitanju. Nije bilo radara tu.pedalaš napisao: 15 Mar 2026, 20:12 Zna li neko, na Fruškoj gori, kad se krene od Male Remete ka Crvenom čotu, kad se prodju Manastir i restoran "Ruža vetrova", na izletištu "Široke ledine" ( a pre izlaska na glavni put Bašenovački Prnjavor - Crveni čot ), je li nadzorna kamera ili radar ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .