Van naselja dozvola ide na 40+, ali postoji mogucnost sporazuma ako je prvi put, granicno itd...pedja napisao: 15 Mar 2026, 15:33 Na stranu želje i mogućnosti, ali je suludo da dozvola ide tek na 60+km/h prekoračenja.
TapaT
Policijske patrole i radari
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Policijske patrole i radari
Zna li neko, na Fruškoj gori, kad se krene od Male Remete ka Crvenom čotu, kad se prodju Manastir i restoran "Ruža vetrova", na izletištu "Široke ledine" ( a pre izlaska na glavni put Bašenovački Prnjavor - Crveni čot ), je li nadzorna kamera ili radar ?
Ne pitam za kameru na putu Bašenovački Prnjavor - Crveni čot, već oko 200 metara pre toga, baš na Širokim ledinama ?
Ne pitam za kameru na putu Bašenovački Prnjavor - Crveni čot, već oko 200 metara pre toga, baš na Širokim ledinama ?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
I meni se tako čini, no kolega opali 40+, i to dva puta. Ne spominje zabranu, pa me zbunioGrujic napisao: Van naselja dozvola ide na 40+, ali postoji mogucnost sporazuma ako je prvi put, granicno itd...
TapaT
To za sporazum je samo kad je uvedeno isla prica da je to samo za prvi put, u stvari mozes kolko oces puta.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo iz prve ruke primer za sporazum. Oko 1 promil je naduvano. Sporazumno je bilo ponuđeno 3 meseca zabrana i 20.000din ili 2 meseca zabrana i 30.000din. To je sve.
Ne, nisam ja.
Ne, nisam ja.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Oko bodova nema pregovora, zabrana negde moze bez, negde kao na tom primeru malo smanje ali jaca novcana itd
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Trebalo bi da su samo kamere u pitanju. Nije bilo radara tu.pedalaš napisao: 15 Mar 2026, 20:12 Zna li neko, na Fruškoj gori, kad se krene od Male Remete ka Crvenom čotu, kad se prodju Manastir i restoran "Ruža vetrova", na izletištu "Široke ledine" ( a pre izlaska na glavni put Bašenovački Prnjavor - Crveni čot ), je li nadzorna kamera ili radar ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Naredjali 10 kamera na portalu iznad autoputa, iskljucenje za Bataju pravac ka NS.
Normalan covek da masta samo da je za vinjete
Normalan covek da masta samo da je za vinjete
Pre će doći leteći automobili u Srbiju nego vinjete. Iznerviram se svaki put kad se Srbija i vinjete stave u istu rečenicu. Na hrvatsku globu gledam isto tako. Evo juče dođoh iz G. Milanovca do Zagreba Fordom, maltene u € isto gorivo i putarine/cestarine.
Имам једно потпитање...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ko zna koliko njih je ugradjeno u ove cene putarine, kao da imaju autorska prava 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Najbolje da autoputevi budu džabe.
Nisam ja to ni pomislio, ali eto ima država koje i sa vinjetama funkcionišu, a nije baš da su im autoputevi toliko puta lošiji koliko su jeftiniji.
Имам једно потпитање...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
NormalnoHeinz napisao:Najbolje da autoputevi budu džabe.