Ja sam samo jednom pre ovoga menjao gume i to kod nekog Turčina na crno. Ne mogu da se setim da li sam platio 25€ ili 30€ za obe gume sa skine stare, stavi nove, izbalansira, zameni ventil i ponovo namontira na auto.
A gume nisam kupio kod njega.
Letnje gume
Re: Letnje gume
TheWickerMan napisao: 14 Mar 2026, 10:33 @maniaxxx na aparatima![]()
Mislim da si uzeo odličnu gumu, mene je dobro služila na Giulietti
Cuti kad sam i sam bio blizu da uzmem ASy 6
Ja sam uzeo opet premium contact 7, jedine koje valjaju da sam nasao da nisu " stare".
Nisam jos montirao, da ne padne neki sneg, iako temperature su uveliko vec za letnje.
Današnje iskustvo sa autogume.rs - naručim dve Pirelli P Zero prednje gume sa N0 rejtingom (Porsche), koje su bile 28,000 komad dok su na drugim mestima za 10,000 skuplje. Zove me čovek nakon plaćanja i kaze, samo da Vas obavestim da su gume proizvedene 2022 godine i da pitam da li ste OK s tim.
Naravno da sam rekao da nisam, otkazali porudzbini i rekli da ce vratiti novac na račun.
Da li je standardna praksa ako prodje prodje ili se meni zalomilo ne znam, ali eto čisto da imate u vidu možda da pozovete ako je cena dosta niza od konkurencije da proverite da li je stari DOT u pitanju, pošto nisu napisali na sajtu kao sto to neki drugi sajtovi rade
Naravno da sam rekao da nisam, otkazali porudzbini i rekli da ce vratiti novac na račun.
Da li je standardna praksa ako prodje prodje ili se meni zalomilo ne znam, ali eto čisto da imate u vidu možda da pozovete ako je cena dosta niza od konkurencije da proverite da li je stari DOT u pitanju, pošto nisu napisali na sajtu kao sto to neki drugi sajtovi rade
Narucio sam kod njih 3 seta 2x kumho i gy, uvek sve ok i svez dot.
Jednom sam pitao koji je dot, rekli su da ne znaju, da pogledam pre preuzimanja od kurira i da vratim ako mi ne odgovara.
Jednom sam pitao koji je dot, rekli su da ne znaju, da pogledam pre preuzimanja od kurira i da vratim ako mi ne odgovara.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
- Kontakt:
Trebao si da im kažeš da odgovara ali za upola ceneBRABUS napisao: 18 Mar 2026, 21:05 Današnje iskustvo sa autogume.rs - naručim dve Pirelli P Zero prednje gume sa N0 rejtingom (Porsche), koje su bile 28,000 komad dok su na drugim mestima za 10,000 skuplje. Zove me čovek nakon plaćanja i kaze, samo da Vas obavestim da su gume proizvedene 2022 godine i da pitam da li ste OK s tim.