https://www.garaza.rs/predstavljen-revo ... -u-srbiju/

Čisto da napomenem da ti pretpostavka nije najbolja. Preko 80% posete su novi korisnici. I to najviše dođu preko Google pretrage. Možda jednosatavno tražiš nešto što ovde nije obrađeno.noob napisao: 25 Feb 2026, 07:13 Preće će biti nove tehnologije i mesta za diskusiju koja nađu pretragom, to je neko negde morao da komentariše ko koristi. Ko ovde dolazi? Ja sam član isto kao i ti od 2012. god, samo stari članovi kako vidim, da nisam stari član ne bi ni znao da postoji ovaj forum, nema ga nigde kada nešto guglam neki problem, to pokazuje i što vlasnici Kineza imaju neka svoja mesta što nije za očekivati jer su benzin a ne EV, tako da po meni dostupnost i nalaženje najviše utiče gde se vodi diskusija, otuda tamo negde neka nova mesta a ne ovde. Voleo bi da je sve na jednom mestu i pristupim lagano preko tapatalk kako sam navikao, ne mislim da neko bojkotuje ovaj forum, već nema vremena Trojke koji i nije na struji da juri punjače, ispobava da li rade i kako rade, koji su besplatni, ima bazu EV korisnika koji prijave gde koji radi a koji ne, zna nešto o punjačima za kuću i da daje predloge, zna majstore za EV itd. itd. pa nije logično očekivati i takav odziv članova ovde.
Odnosilo se na ono što vidim, a to je broj članova koji učestvuju u diskusiji u većini tema, ne vidim tu novih članova mnogo, samo starosedeoci. Poseta ima, to ti vidiš, dobra strana.trojanac napisao: 25 Feb 2026, 09:59 Čisto da napomenem da ti pretpostavka nije najbolja. Preko 80% posete su novi korisnici. I to najviše dođu preko Google pretrage. Možda jednosatavno tražiš nešto što ovde nije obrađeno.
Veruj mi da je to ključna stvar, ti starosedeoci, oni pokreću diskusiju, oni odgovaraju na pitanja, oni drže forum živim. Evo recimo kod mene, nije da se nešto trudim oko EV foruma, ali nema te ključne zainteresovane grupice ljudi koji će dele svoje utiske oko kupovine, vožnje i punjenja. Nema novih ljudi koji dolaze jer ne verujem da će u skorijoj budućnosti Google da indeksira forum sa ovako malo aktivnosti, a postojeći nisu dovoljno aktivni ni da predstave svoj auto, a kamoli da učestvuju u nekoj diskusiji. Limbo. Plus to što ima jako, jako malo pravih EV entuzijasta u Srbiji, ne bih mogao da ih nabrojim na prste jedne ruke. Sve su to jako bitne stvari koje utiču na život jednog foruma.noob napisao: 26 Feb 2026, 08:10Odnosilo se na ono što vidim, a to je broj članova koji učestvuju u diskusiji u većini tema, ne vidim tu novih članova mnogo, samo starosedeoci. Poseta ima, to ti vidiš, dobra strana.trojanac napisao: 25 Feb 2026, 09:59 Čisto da napomenem da ti pretpostavka nije najbolja. Preko 80% posete su novi korisnici. I to najviše dođu preko Google pretrage. Možda jednosatavno tražiš nešto što ovde nije obrađeno.
Imaju TT pristup i Beobulid (nekretnine), Bajkers (motori), VW klub itd.Pronađi 30 EV vozila i vlasnika. Napravi skup, zavrti prasence...Gizmo napisao: 13 Mar 2026, 20:05Veruj mi da je to ključna stvar, ti starosedeoci, oni pokreću diskusiju, oni odgovaraju na pitanja, oni drže forum živim. Evo recimo kod mene, nije da se nešto trudim oko EV foruma, ali nema te ključne zainteresovane grupice ljudi koji će dele svoje utiske oko kupovine, vožnje i punjenja. Nema novih ljudi koji dolaze jer ne verujem da će u skorijoj budućnosti Google da indeksira forum sa ovako malo aktivnosti, a postojeći nisu dovoljno aktivni ni da predstave svoj auto, a kamoli da učestvuju u nekoj diskusiji. Limbo. Plus to što ima jako, jako malo pravih EV entuzijasta u Srbiji, ne bih mogao da ih nabrojim na prste jedne ruke. Sve su to jako bitne stvari koje utiču na život jednog foruma.noob napisao: 26 Feb 2026, 08:10Odnosilo se na ono što vidim, a to je broj članova koji učestvuju u diskusiji u većini tema, ne vidim tu novih članova mnogo, samo starosedeoci. Poseta ima, to ti vidiš, dobra strana.trojanac napisao: 25 Feb 2026, 09:59 Čisto da napomenem da ti pretpostavka nije najbolja. Preko 80% posete su novi korisnici. I to najviše dođu preko Google pretrage. Možda jednosatavno tražiš nešto što ovde nije obrađeno.