trojanac napisao: 12 Mar 2026, 22:10
Lako ćemo za pare. Ko god ima šupu ili garažu u okolini Beograda, da pokriva GSP, odmah može da proda i za iste pare kupi gotov apartman na moru.
Mi ciljamo ove godine Ormos Panagias, u blizini Livrohio plaže. Deluje mi lepo, a kažu da je plaža među boljima na Sitoniji.
To je Trani Amuda plaza, jedan od naziva, odlicna plaza mi smo prosle godine najvise vremena proveli na njoj, dugacka, siroka, guzvu ne osecas, mesta za parking uvek ima duz plaze, ne mora da se ide ranije ujutro kao na druge plaze da bi ugrabio mesto, voda odlicna bistra, ulaz peskovit, e sad posto je to istocna obala umeo je vetric da pirka sto je standard za istocnu obalu i sto prija po vrucini, jednog dana bilo talasa pa se voda malo zamutila ali sve u svemu odlicna plaza.
Sam Ormos Panagias kako je vec neko opisao, mali, ribarsko mesto, nema nikakvog sadrzaja par taverni i par radnji, tako da sto se nas tice, koji volimo uvece da setamo, to nije izbor jer tamo nema gde da se proseta ali uvek moze da se sedne u auto i ode do drugih mesta, zavisi ko sta voli i trazi od letovanja i odmora.
E sad ima smestaja tu kod plaze blizu ali onda nisi blizu Ormosa tj jeste to sve blizu ali po meni nije za pesaka sa jedne strane ides preko brda uz more a sa druge ides ka magistrali a nije bas lepo za setnju do tamo, svakako kad ides autom sve je lako resivo.
Kakve su cene smestaja jel ste nasli nesto?
Mi smo obisli ceo taj potez uz more do Pirgadikie, ima tu jos par plaza ali onako nisu mi nesto, ove godine ako idem na taj kraj provozacemo se do Jerisosa, nije to daleko od Prigadikie jos nekih 20ak km preko brda