Na endokrinologiji sam bio dva puta ukupno, jednom i kod dr Mazuta pre nego što mu javilo da bude premijer. Dr i sad radi tamo kako čujem, samo sa telehraniteljima u okolini.
Elem, deluje da nije ta zgrada u pitanju, barem sa slike. Iznutra je bila gadnija nego spolja, pa su je malo utegli.
Koronarografija bi trebalo valjda na nekom drugom mestu da se radi, gde su kardiolozi, ne?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ovo je 100% tačno. Radim u seoskoj školi i pre godinu dana smo iz donacije dobili mali bojler, peći na drva i bele table. Sve to još stoji u kutijama. Taj bojler je jako potreban jer je voda ledena, ruke otpadaju sad tokom zime, ali ni naše pomoćne radnike ni direktora nije briga i evo godinu dana ne mogu da ih nateram da ga nameste. Prvo je bila priča kako će tokom zimskog raspusta da pukne od hladnoće, pa onda nemamo para za duplu slavinu, pa onda instalacija nije dobra... Prestao sam da ih podsećam.BRABUS napisao: 11 Mar 2026, 13:34 Kanta boje od 15l košta 2000 dinara, u svim bolnicama i državnim institucijama ima radnika za održavanje koji su na plati i većinu vremena ništa ne rade. I da novca nema, a ima ga, direktor klinike/institucije bi trebao tu sicu da izdvoji i pozove radnika kog ima da okreči zidove. Nemar je glavni problem, kad bi se svako ko rukovodi nekim prostorom ophodio kao prema svom, ne bi ličilo na to što liči, jer za masu stvari ne fali ni novca ni ljudi da urade, nego samo nemar sprečava.
Službeno vozilo nam je Yugo iz 2007. kog ti pomoćni radnici neće ni da operu. Mi, nastavnici, ga odvezemo u samouslužnu i sredimo. Sutradan pikavci na podu...
Prostorije u kojima radimo nisu okrečene, pa, jedno 15 godina najmanje, a u njima se loži tokom zime.