Tehničko održavanje foruma
Re: Tehničko održavanje foruma
To ti nešto lokalno, rekao bih.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Drugi forumi uredno rade na TT.
Ne isključujem da je do mog telefona, ali se nekako poklopilo sa ovim oscilacijama u radu foruma.
TapaT
Ne isključujem da je do mog telefona, ali se nekako poklopilo sa ovim oscilacijama u radu foruma.
TapaT
Baguje i meni garaža na tapatalk pro verziji.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
+1, danas veci deo dana mi je vrteo u prazno.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja evo sa tt. Deluje mi normalno.
Zar niste danas sa ženama? Šta ćete na forumu?
Bio je opet napad jutros. Izblokirali smo, ali ko zna kad će opet probati sa druge adrese.
Gledamo koje su još opcije. Ako je do provajdera menjaćemo ga. Treba vremena da se utvrdi šta i kako.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Zar niste danas sa ženama? Šta ćete na forumu?
Bio je opet napad jutros. Izblokirali smo, ali ko zna kad će opet probati sa druge adrese.
Gledamo koje su još opcije. Ako je do provajdera menjaćemo ga. Treba vremena da se utvrdi šta i kako.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Kod mene isto dupliranje:DukeNS napisao: 07 Mar 2026, 21:16
Na kompu je ista situacija sa ovim dupliranjem. Verovatno je ova reklama nešto poremetila…
Da li se server nalazi u sirem centru Teherana ?trojanac napisao: 08 Mar 2026, 20:59 Bio je opet napad jutros. Izblokirali smo, ali ko zna kad će opet probati sa druge adrese.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U Dubaiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
TT ne radi uopste!
Preko browsera, radi kao na dva klipa. Daj te semafore... bilo sta, samo da radi.
Preko browsera, radi kao na dva klipa. Daj te semafore... bilo sta, samo da radi.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Radi TT, samo je pitanje kada i kome.
TapaT
TapaT
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Koliko vidim tvoj pristup je bio van Srbije poslednji put (vpn ili sta vec), I tacno TT je bio zatvoren za sve one van Srbije, ni meni nije radio jer sam tako podesio dok ne vidim sta bi trebalo dozvoliti sta ne. Sada TT ima posebno pravilo i za vecinu posetilaca bi trebalo da radi, osim ako niste van Evropskog kontinenta, ondablaugrana napisao: 09 Mar 2026, 09:18 TT ne radi uopste!
Za regularni prstup sa odredjenih geo lokacija bi trebalo da radi sada bez velikih smaranja.
Prosto, nije vise stvar prostih botova koji indexiraju forum. Sada svaka susa raspali AI agenta koji besumucno pokusava da pokupi sadrzaj kompletno ignorisuci instrukcije. Problem je sto ne dolaze sa istih adresa, vec su naravno kod hyperscalera i bukvalno ne znas iz koje drzave i sa kojih AS-a ce krenuti. Mikromenadzment globalnog saobracaja je uzaludan posao. Tako da gledamo kako napraviti pravila koja su dovoljno opsta da osujete robote, a opet da ako ima neko ko npr iz Finske hoce da pogleda sajt/forum, moze to da uradi prostim prepoznavanjem da nije bot ili klikom. Naravno, preistorijski dizajn phpbb foruma koji nije dizajniran za indexiranje ovog tipa, sigurno da ne pomaze. Preci na nesto drugo nije problem, koliko bi bila drama za korisnike jer su svi navikli. Ne mozes da ih nateras da ne zamene temu i d ase onda ne zale na banere a zamisli da predjemo na novu platformu.
Naravno, ovo se sve radi ad hock kada vreme i obaveze dozvole.
Nemam nista protiv, ali ovo se desava bas precesto. Drugi forumi ferceraju odlicno.
Ostavi bar obavestenje kad iskljucujes TT pristup.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Ostavi bar obavestenje kad iskljucujes TT pristup.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kakav nas spektakl ocekuje sirom svetskih meridijana kad indeksiraju ljubiteljaDzoni_m napisao: 09 Mar 2026, 11:52 Sada svaka susa raspali AI agenta koji besumucno pokusava da pokupi sadrzaj kompletno ignorisuci instrukcije.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Ima cela Nemačka da pohrli u Keln na TÜV od 80€. Samo nismo saznali koji tačno 
Dakle, ukinuti podršku za TT kao što su mnogi već uradili.Dzoni_m napisao: 09 Mar 2026, 11:52 Koliko vidim tvoj pristup je bio van Srbije poslednji put (vpn ili sta vec), I tacno TT je bio zatvoren za sve one van Srbije, ni meni nije radio jer sam tako podesio dok ne vidim sta bi trebalo dozvoliti sta ne. Sada TT ima posebno pravilo i za vecinu posetilaca bi trebalo da radi, osim ako niste van Evropskog kontinenta, onda![]()
Za regularni prstup sa odredjenih geo lokacija bi trebalo da radi sada bez velikih smaranja.
Prosto, nije vise stvar prostih botova koji indexiraju forum. Sada svaka susa raspali AI agenta koji besumucno pokusava da pokupi sadrzaj kompletno ignorisuci instrukcije. Problem je sto ne dolaze sa istih adresa, vec su naravno kod hyperscalera i bukvalno ne znas iz koje drzave i sa kojih AS-a ce krenuti. Mikromenadzment globalnog saobracaja je uzaludan posao. Tako da gledamo kako napraviti pravila koja su dovoljno opsta da osujete robote, a opet da ako ima neko ko npr iz Finske hoce da pogleda sajt/forum, moze to da uradi prostim prepoznavanjem da nije bot ili klikom. Naravno, preistorijski dizajn phpbb foruma koji nije dizajniran za indexiranje ovog tipa, sigurno da ne pomaze. Preci na nesto drugo nije problem, koliko bi bila drama za korisnike jer su svi navikli. Ne mozes da ih nateras da ne zamene temu i d ase onda ne zale na banere a zamisli da predjemo na novu platformu.![]()
Naravno, ovo se sve radi ad hock kada vreme i obaveze dozvole.