Letnje gume
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Letnje gume
Jurio sam hankook zimulje u kemoimpexu par puta ali oni imaju neku foru da stave da imaju na stanju a onda kad ih nazoves ipak nemaju ali samo sto nisu stigle i tsl.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DjukaBg
- Pridružio se: 08 Sep 2016, 08:29
- Garaža: Skoda Kodiaq RS 2.0TSI 245KS 2023.
Sava UHP 2 imao na C5... izdrzale tacno 14.000km jednu letnju sezonu i raspale se, bukvalno parcici otpadali sa nje. Uzeo posle Wiking letnje (govorim o dimenziji 225/55 R17) prva sezona nikakav deformitet, ravnomerno trosenje i prodao sam auto sa njima. Imam cak negde i slike Save na drive-u, ako nadjem okacicu, jedna sezona i kanta.
Za Kodiaqa uzeo sada sve 4 nove Hankook K137A + VENTUS EVO SUV 235/45 R20 100V XL nova sara iz 2025. videcemo za 2-3 nedelje kako ce se pokazati.
Za Kodiaqa uzeo sada sve 4 nove Hankook K137A + VENTUS EVO SUV 235/45 R20 100V XL nova sara iz 2025. videcemo za 2-3 nedelje kako ce se pokazati.
Ja istu dimenziju imam na Espace-u , prve dve godine perfektne, videću sad kako će se pokazati. Kad sam ih kupovao nisam znao za tu priču i baš sam bio u strahu da sam bacio pare. Prešao sam oko 25000 sa njima , izgledaju kao nove tj. nisu ispucale nigde, naravno ima tragova korišćenja. Kad ih stavim opet videću kako će se pokazati ove godine
Sent from my RMX5078 using Tapatalk
Sent from my RMX5078 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Danas stavljene nove letnje gume na Passata.
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 235/45/18
Cena guma je 116€ po komadu, bila neka akcija, sad su opet preko 135€. Zvrčka je u tome što je DOT početak 2025., što su po regulativama nove gume, al' opet, stajale su negde u skladištu godinu dana. Nexen koji sam imao do sada je u toj dimenziji bio oko 95€.
Cena usluge 135€. Što podrazumeva zamenu guma na letnjem setu i sve što ide uz to, plus odlaganje starih guma (što je ovde oko 5€ po gumi inače), demontaža zimskog seta i montaža letnjeg.
Sve u svemu 599,- €
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 235/45/18
Cena guma je 116€ po komadu, bila neka akcija, sad su opet preko 135€. Zvrčka je u tome što je DOT početak 2025., što su po regulativama nove gume, al' opet, stajale su negde u skladištu godinu dana. Nexen koji sam imao do sada je u toj dimenziji bio oko 95€.
Cena usluge 135€. Što podrazumeva zamenu guma na letnjem setu i sve što ide uz to, plus odlaganje starih guma (što je ovde oko 5€ po gumi inače), demontaža zimskog seta i montaža letnjeg.
Sve u svemu 599,- €
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
@maniaxxx na aparatima
Mislim da si uzeo odličnu gumu, mene je dobro služila na Giulietti
Mislim da si uzeo odličnu gumu, mene je dobro služila na Giulietti
Malo se poranilo?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Gaginh0
Kažeš danas, kad je sranje vreme
Jeste rano kalendarski, ali u narednjih dve nedelje dnevne temperature ~15° kod nas u BW, pa rekoh da ne trošim zimske bez veze. Na duži put ću tek početkom aprila, a uletelo mi da iskoristim akciju i eto.
Na Polu sam vratio letnje još pre dve nedelje
Jeste rano kalendarski, ali u narednjih dve nedelje dnevne temperature ~15° kod nas u BW, pa rekoh da ne trošim zimske bez veze. Na duži put ću tek početkom aprila, a uletelo mi da iskoristim akciju i eto.
Na Polu sam vratio letnje još pre dve nedelje
Ne brinu mene dnevne, vec jutarnje temperature. Zato nisam jos ni stavljao.
Mada, jedva sam nasao nekog ko hoce da zameni gume, a da nisu kod njih kupljene.
Mada, jedva sam nasao nekog ko hoce da zameni gume, a da nisu kod njih kupljene.
- Gaginh0
Baš da zameniš gume ili samo set da zameniš?
Ja uzeo na Check24 i zamenio u ATU, odmah njima stigle gume u filijalu i čekale me.
Ja uzeo na Check24 i zamenio u ATU, odmah njima stigle gume u filijalu i čekale me.
Da zamenis gume. Tockove svakako sam menjam