Cena servisa
Re: Cena servisa
Nije to podrazumvano u Srbiji, baš onolika cena za redovan servis za nepremijum. Možda je to smešna cena za Nemačku ili drugde, ne i ovde.
A to je deo priče oko kupovine novog automobila, sa garancijom.
Bogami jeftinije odrzavati bmw u ovlascenom nego skodu.

Zamena ulja za kocnice je 4,200 u delti.

Cek malo, uvek se kukalo oko cena ovlascenog i uvek su bile visome cene. To je uvek cena garancije. Niko ne kaze da je smesna cena, naprotiv. Cudi me da covek nije trazio predracun.pedalaš napisao:Nije to podrazumvano u Srbiji, baš onolika cena za redovan servis za nepremijum. Možda je to smešna cena za Nemačku ili drugde, ne i ovde.
Jednostavno se ne moze udovoljiti ljudima.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
3.0 TDIftj napisao:Bogami jeftinije odrzavati bmw u ovlascenom nego skodu.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Slazem se, ali kad vidis da je za ekivivalnet bmw cena 15000 manja, onda se zapitas koja je poenta kupovina skode.blaugrana napisao: 06 Mar 2026, 21:27Cek malo, uvek se kukalo oko cena ovlascenog i uvek su bile visome cene. To je uvek cena garancije. Niko ne kaze da je smesna cena, naprotiv. Cudi me da covek nije trazio predracun.pedalaš napisao:Nije to podrazumvano u Srbiji, baš onolika cena za redovan servis za nepremijum. Možda je to smešna cena za Nemačku ili drugde, ne i ovde.
Nit je lep auto, nit povozan, nit premijum a cene momacke.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Nema poente, sem ako si drugi vlasnik 
Tada se narativ promeni za 180 stepeni.. kada se auto oslobodi jarma ovlascenih reketaša..
Sro se mene tice, živeli prvi vlasnici!!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Tada se narativ promeni za 180 stepeni.. kada se auto oslobodi jarma ovlascenih reketaša..
Sro se mene tice, živeli prvi vlasnici!!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
U januaru 2025, mali servis (sa svim filterima) za Scenica dci je bio nešto preko 18000 dinara, u ovlašćenom.
TapaT
TapaT
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Sve je stvar izbora i dubine džepa.
Ako se neko odluči za novi auto, u startu je raščistio sa padom vrednosti, skupim servisima...ili je bar trebalo da raščisti.
Problem je ako neko kupuje auto izvan svojih mogućnosti.
Samo ne treba posmatrati tudje primere kroz svoju prizmu. Što je za nekoga gubitak vrednosti ili posedovanja, drugi to i ne oseti. Previše je stvar kompleksna i treba je posmatrati iz više uglova. Malo su smešni komentari u stilu vozim polovan auto, izbegao sam pad vrednosti i ovlašćeni servis i zaj*** sam sistem.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Ako se neko odluči za novi auto, u startu je raščistio sa padom vrednosti, skupim servisima...ili je bar trebalo da raščisti.
Problem je ako neko kupuje auto izvan svojih mogućnosti.
Samo ne treba posmatrati tudje primere kroz svoju prizmu. Što je za nekoga gubitak vrednosti ili posedovanja, drugi to i ne oseti. Previše je stvar kompleksna i treba je posmatrati iz više uglova. Malo su smešni komentari u stilu vozim polovan auto, izbegao sam pad vrednosti i ovlašćeni servis i zaj*** sam sistem.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam vozio nov auto, iz salona isteran. Sluzio me fantasticno do zadnjeg dana, i pad vrednosti je poslednja stavka koja me brine. I polovnom pada vrednost, a bas u dinar da gledam sve kad me na komunalije i sl. drzava klepa i tu su mi vezane ruke, stvarno nemam vremena. Pruzim se koliko sam dugacak i teram dalje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Pada vrednost svakom, i svako ima svoju matematiku. Neka je i smesna. Ja sam posedovao i nov, a i polovne primerke. Nekog manje boli glava sa novim, mene vise, kao i psiha i dzep, s obzirom na BG uslove eksploatacije (opsti nemar, bahacenje, kljucarenje i grebanje po parkinzima)..
Po mojoj matematici, manje me kosta polovan a vozim auto vise klase i sa boljom opremom. Sve ovo vazi ako se ima pameti i srece da se odabere pravi primerak (do sada posluzilo), i menja na 4-5 godina.
U svakom slucaju, ziveli prvi vlasnici, neka ih bude sto vise!!
Po mojoj matematici, manje me kosta polovan a vozim auto vise klase i sa boljom opremom. Sve ovo vazi ako se ima pameti i srece da se odabere pravi primerak (do sada posluzilo), i menja na 4-5 godina.
U svakom slucaju, ziveli prvi vlasnici, neka ih bude sto vise!!
Tako visoka cena redovnog održavanja Škode u ovl. mreži u Srbiji ima punu ekonomsku logiku ... Ne treba zaboraviti koji brend u Srbiji godinama prodaje najviše automobila, koji brend ima najveće učešće kupaca iz reda korisnika budžeta RS, a za sva ta vozila treba od strane korisnika budežeta RS plaćati i redovno održavanje dok traje garancija ... A zakon velikih brojeva je tu nemilosrdan. I zato i treba da za Škodu u Srbiji bude skupo, najskuplje ...ChobbyNS napisao: 07 Mar 2026, 11:07Slazem se, ali kad vidis da je za ekivivalnet bmw cena 15000 manja, onda se zapitas koja je poenta kupovina skode.blaugrana napisao: 06 Mar 2026, 21:27Cek malo, uvek se kukalo oko cena ovlascenog i uvek su bile visome cene. To je uvek cena garancije. Niko ne kaze da je smesna cena, naprotiv. Cudi me da covek nije trazio predracun.pedalaš napisao:Nije to podrazumvano u Srbiji, baš onolika cena za redovan servis za nepremijum. Možda je to smešna cena za Nemačku ili drugde, ne i ovde.
Nit je lep auto, nit povozan, nit premijum a cene momacke.
Doduše, kao kolateralna šteta tako tokom perioda garancije ekonomski stradaju svi oni kupci koji nisu iz reda korisnika budžeta RS, ali, to je samo njihova zla kob ...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tom logikom bi trebalo da bude obrnuto, da servis za Škodu bude najjeftiniji jer se ide na brojnost. Pa niko nije osuđen da kupi Škodu, sem državnih firmi koje su u talu sa Škodom.
Apsolutno pogrešno. Koliko god da bude cena država plaća, a pošto su najbrojniji za ostale kupce ih nije toliko briga. Drugi su većinom firme na veliko uzele auta i dobili dil za cenu pa i oni su namireni. A fizička lica ko šiša.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pa, kada se plaća na teret budžata, u Srbiji se ništa ne gleda da bude najjeftinije. Naprotiv. Gleda se da je što skuplje, da se što više drpne. A ogroman broj vozila Škoda brenda na redovnom održavanju u ovl. mreži po tim cenama omogućava da se baš mnogo "uzme".Gaginh0 napisao: 07 Mar 2026, 20:49 Tom logikom bi trebalo da bude obrnuto, da servis za Škodu bude najjeftiniji jer se ide na brojnost. Pa niko nije osuđen da kupi Škodu, sem državnih firmi koje su u talu sa Škodom.