Da li si posetio Drekavca u tunelu? To beše tamo negde, na tu stranu (gde je snimano, ako se ne varam).pedalaš napisao: 01 Mar 2026, 09:56 Distanca od oko 920 km. Beograd - Kolašin - 4 puta penjanje do ski centra na Bjelasice i nazad i povratak u BG.
Ali, povratak posle Prijepolja preko planine Jadovnik ( oko 25 km makadama ) i posle ka Sjenici, Ivanjici, Guči i ...
CRV 1,5T AWD 6MT.
Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Da, navigacija telefona je jedno vreme pokazivala da se negde ispred nalazi tunel "kod Drekavca", ali do njega nisam došao, jer je navigacija odjednom pokazala da puta uskoro apsolutno više nema
Bio sam najpre malo zbunjen, kako put odjednom može "da nestane", ali sam se okrenuo i onda otišao alternativnom planinsko-šumskom "stazom"
Bez preterivanja, mislim da sam se najpre u prvoj brzini išao bar 10-ak km ( od ukupno oko 25 km makadama ), jer ono nije put, ono je "teška razvalina"
Ali, bilo mi je baš mnogo interesantno i svakako veoma, veoma lepa uspomena.
Taj tunel je trebalo da bude deo nekog nikad napravljenog puta od PP do NP, tako nešto.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Prijepolje-Sjenica, kako se ne bi kružilo 40km, iako lepim predelima.
Više puta pokretan i zaustavljan projekat. Poslednji put je "vaskrsao" kada je krenula priča novog AP.
Kako stvari stoje, ako je do AP, neće skoro
TapaT
Više puta pokretan i zaustavljan projekat. Poslednji put je "vaskrsao" kada je krenula priča novog AP.
Kako stvari stoje, ako je do AP, neće skoro
TapaT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Tih tunela inace ima 5, ne jedanHeinz napisao:Taj tunel je trebalo da bude deo nekog nikad napravljenog puta od PP do NP, tako nešto.
A postoji i taj stari put od Mileseve ka Aljinovicima kojim je verovatno pedalas prosao. Na njega se skrece desno malo ranije od manastira.
Pored njega ima i dosta bolji makadamski put ali od Brodareva pa preko Stranjana i preko maltene vrha Jadovnika u Aljinovice.
Ima tu na samom vrhu Jadovnika i podzemni vojni objekat i heliodrom.
Inace ko je u tom kraju preporucujem i da se obidje vojni aerodrom Dubinje u Sjenici. Posle bombardovanja aerodrom je napusten i moze slobodno da se udje i obilazi. Seljaci zauzeli urusene kaponire za avione i drze unutra stoku,seno i mehanizaciju

C-HR 2024. 1.8hev, SM - NS i nazad razlicitim rutama

Sent from my 2510DPC44G using Tapatalk

Možeš u aplikaciji da podesiš da prikazuje prosečnu brzinu umesto procenta EV moda ? Da ne moraš ručno da računaš prosečnu brzinu?
A ionako taj procenat i prosečna potrošnja nisu uvek u nekoj "fiksnoj korelaciji".
A ionako taj procenat i prosečna potrošnja nisu uvek u nekoj "fiksnoj korelaciji".
Kad se udje u pojedinacni trip onda izadje detaljnine, ovako...