nidza napisao: 02 Mar 2026, 05:33
Imao si M10T Pro u pakovanju boljem nego S23, Mi 12X.
I dalje su retkost valjani telefoni, da nisu cigle. Narod izgleda ne radi ništa drugo u slobodno vreme sem zombiranja u telefon.
Jeste, ali to je sad vec poprilicno mator fon kao i Mi10T PRO, a na ovom mi je bat jos uvek dobra pa ne bih da se kockam

Jeste, sve cigla do cigle.
Dodatno ne pomaze sto ja volim i da flesujem telefon i teram bez Google servisa, a na novima je to sve teze i teze. I onda kad sastavis kompaktno pakovanje i mogucnost otkljucavanja/flesovanja...bukvalno nema nista.
Tako da cu posle 20 godina cackanja telefona, morati da priznam poraz i uzmem nesto zakljucano i ograniceno, ali makar kompaktno.
@Geza to ce pogoditi samo onu manjinu koji uopste znaju kako da sideloaduju app, ili jos vaznije gde i kako da nadju app koja nije na plat store, a to je jako mali procenat korisnika. Vecina cak i mladih je toliko operisana od tehnologije, da verujem da su u Google zakljucili da im 99.9% korisnika nece ni skontati da su bilo sta uveli - zato i uvode tako nesto.
Ali mozda ovo bas bude neki wake up call za open source zajednicu, pa se ponovo aktiviraju ljudi i omasovi custom ROM modovanje i slicno....sto vise zakljucavaju, vise ce biti potrebe za istim. Graphene OS sad vec pregovara sa drugim proizvodjacima da napravi partnerstvo i da se Graphene prvi put od kad postoji odvoji od Pixela, za sad se Motorola cini kao moguci partner. Naravno mozda su ovo samo moje zelje, ali vreme ce pokazati.