TheWickerMan napisao:Zato lepo pređete kao carov i ja na One Plus, nema olovku ali radi kao zmaj
Taj brend je ugasen
trojanac napisao:A toliko ste me ubeđivali da kupim Samsung.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Pa to sto lice jedan na drugi ne znaci da su losi.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Nije Oneplus ugašen, ali ukoliko se neko plaši za budućnost, onda je Oppo alternativa, vidim da se sve više probijaju u EU.
Find X9 pro je ozbiljan telefon, premijum varijanta Oneplusa sada.
BigMazzy napisao: 26 Feb 2026, 06:40
Barem na samsungu sa vecim ekranom jednim potezom smanjis ekran u ugao gde ti je palac kojim tipkas i dohvatis sta hoces.
Ta opcija mi je ubedljivo na prvom mestu po broju slučajnih aktiviranja kad mi nije trebala, a možda sam je jednom za x godina uključio kad je imalo smisla. Da imam veći telefon možda bi mi i prešlo u naviku.
Od kad je Good Lock dostupan u Srbiji, Samsung telefoni mogu da se personalizuju do najsitnijih detalja, uključujući i One Hand Operation +
S23 Ultra je i dalje dobra opcija, posle skoro 3 godine radi odlično, baterija izdrži ceo dan bez prolema, tako da ne menjam dok ne otkaže ili S27 serija ne ponudi nešto više
Dodatno, S23 Ultra je mnogo lepši telefon od S26 Ultra.
Koliko me nervira kadto smanjenje ekrana slučajno aktiviram, onda još popi*dim pa počnem da tipkam po ekranu da se vrati na staro, a nikada nisam siguran kako se tačno vrati na ceo ekran.
TheWickerMan napisao:Zato lepo pređete kao carov i ja na One Plus, nema olovku ali radi kao zmaj
Taj brend je ugasen
trojanac napisao:A toliko ste me ubeđivali da kupim Samsung.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Pa to sto lice jedan na drugi ne znaci da su losi.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Nije Oneplus ugašen, ali ukoliko se neko plaši za budućnost, onda je Oppo alternativa, vidim da se sve više probijaju u EU.
Find X9 pro je ozbiljan telefon, premijum varijanta Oneplusa sada.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Na zalist, nece vise biti ubica flagshipove. I sam sam koristio Nord2 model i bio prezadovoljqn
Ja ga vrlo cesto koristim. Nije mi jasno kako ga aktivirate tako lako slucajno. Svakako, kao sto.kolega iznad rece, opcija na UI ima milijardu, sve se moze podesiti, ko hoce i zeli.
Inovacije trenutno donose Kinezi, kojih i nema kod nas, ljudi i ne znaju za njih tako da za Apple i Samsnug nema zime, retki su koji imaju Vivo ili Oppo. OnePlus je ćerka firma ili podbrend Oppo i očekujem da se integriše u nju. A grupacija BBK Electronics poseduje Oppo, Vivo i Realme.
Pixel je Google čedo, polako se probio od tester telefona za programere imena Nexus konverovanjem u sadašnji Pixel, kao Pixel postaje za široke mase, kod nas na Pixel ne rade sve opcije (imaju ograničenja po regionima), njima je primarno tržište USA.
Samsnug i Apple daju na kašičicu par godina i to kada moraju, više pokušavaju softverski da izvuku lovu korisnicima na AI trenutno, imaju armije kupaca i to šišaju.
Xiaomi izbacio seriju 17. Običan je 138k, Ultra 188k. Jesu i specifikacije dobre, ali meni to stvarno deluje previše, kako god okreneš. Dok nisam uzeo fotoaparat bilo mi je negde imperativ i što bolja kamera na telefonu, što ovde i jeste slučaj, No opet, puno je to para za telefon. Videćemo kad istekne ugovor šta nude operateri pa ću da prelomim. Za sada ostajem veran mom Redmi Note 11 Pro 5G.