Au brate, userete temu o kolima politikom EU/USA čiji je veći.
Toliko prosto i jednostavno posle Jurinig klipa možete napisati zašto ti se sviđa ili ne.
FSD je nešto što može da mi olakša život iz mog ugla, ako vidi bolje od mene u magli naravno da ce biti upaljen. Ako ne moram da vrtim volan ko šofer naravno da neću (slično automatski i manuelni menjač).
Kao da se odupirete mobilnom telefonu, fiksni je bolji!
Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Znači i ako ne moraš da voziš nećeš voziti? Koja je onda razlika ako ne moraš ništa da radiš u Tesli i ona te vozi i tvog trenutnog auta ako uzmeš ličnog sofera?
Имам једно потпитање...
Ima kada mi se vozi a kada ne, volim da izaberem, kada mi se ne vozi radio bi platio FSD/šofera.
Ne podržavam da neko spava za volanom sa FSD kao što ne podržacvam sada šminkanje dok se vozi i slične stvari šta sve vidim, ali ako uđem u gužvu saobrćajnu gde je sat vremena kreni stani o da, pustio bi FSD da radi za mene i stigao kući odmorniji.
Ne podržavam da neko spava za volanom sa FSD kao što ne podržacvam sada šminkanje dok se vozi i slične stvari šta sve vidim, ali ako uđem u gužvu saobrćajnu gde je sat vremena kreni stani o da, pustio bi FSD da radi za mene i stigao kući odmorniji.
waymo je dostupan u americi od 2018. ne znam šta je sad tolko čudno kad neko kaže vozio bi se u autonomnom vozilu ili poslao bih dete kad je statistički čak i manja šansa da se nesto desi u takvim kolima.
Problem je što to sve jeste politička odluka i pravac kojim ćemo da se krećemo. Što neko reče ako se krene tim putem pre ili kasnije će se zabranjivati neautonomna vozila i bićeš primoran da plaćaš taj taksi, možda ne za naših života al za 200 godine sigurno.
Problem je što to sve jeste politička odluka i pravac kojim ćemo da se krećemo. Što neko reče ako se krene tim putem pre ili kasnije će se zabranjivati neautonomna vozila i bićeš primoran da plaćaš taj taksi, možda ne za naših života al za 200 godine sigurno.