Električni automobili

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Električni automobili

Post od trojanac »

PREDSTAVLJEN REVOLUCIONARNI BMW IX3 Pionir nove BMW ere stigao u Srbiju

Slika

https://www.garaza.rs/predstavljen-revo ... -u-srbiju/
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

noob napisao: 25 Feb 2026, 07:13 Preće će biti nove tehnologije i mesta za diskusiju koja nađu pretragom, to je neko negde morao da komentariše ko koristi. Ko ovde dolazi? Ja sam član isto kao i ti od 2012. god, samo stari članovi kako vidim, da nisam stari član ne bi ni znao da postoji ovaj forum, nema ga nigde kada nešto guglam neki problem, to pokazuje i što vlasnici Kineza imaju neka svoja mesta što nije za očekivati jer su benzin a ne EV, tako da po meni dostupnost i nalaženje najviše utiče gde se vodi diskusija, otuda tamo negde neka nova mesta a ne ovde. Voleo bi da je sve na jednom mestu i pristupim lagano preko tapatalk kako sam navikao, ne mislim da neko bojkotuje ovaj forum, već nema vremena Trojke koji i nije na struji da juri punjače, ispobava da li rade i kako rade, koji su besplatni, ima bazu EV korisnika koji prijave gde koji radi a koji ne, zna nešto o punjačima za kuću i da daje predloge, zna majstore za EV itd. itd. pa nije logično očekivati i takav odziv članova ovde.
Čisto da napomenem da ti pretpostavka nije najbolja. Preko 80% posete su novi korisnici. I to najviše dođu preko Google pretrage. Možda jednosatavno tražiš nešto što ovde nije obrađeno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Meni se čini logičnije da se na Garaži piše i o punjačima, jer kako ćemo inače ući u sektu?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Sređen Xiaomi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori