Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Masinac
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2019, 15:59

Re: Putevi u Srbiji

Post od Masinac »

Uh pizdeo sam zadnji put kad sam išao celom dužinom tog puta... Teški idioti su to postavili.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Auto put na toj deonici je mogao odavno biti gotov. Sve ravno da ravnije ne moze biti.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Nakon one nesreće su tu stavili znakove da su radovi u toku i da je to ograničenje, i naravno 24/7 radar.

A nije mi tu ni jasno kuda će ići ta nova saobraćajnica, nešto kopaju i levo i desno u odnosu na postojeći put..
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Mislim da ce biti auto put i pored interni put za ulazak u firme i njive.
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Gazu napisao: 28 Jul 2025, 08:55
A od crnih tački, recimo ona raskrsnica, da li je to Maradički krst? Kad se iz Novog Sada ide, pa sa raskrsnice desno Maradik, levo Beška.🤔
Au ja ne znam sta je sa ljudima na toj raskrsnici kao da je Bermudski trougao neki :kezo: Prosao sam tuda mislim nesto manje od 10 puta i ni jednom nisam normalno prosao, ja ne kontam zasto ljudi tamo ne mogu da drze svoju traku, znaci od voznje kontra smerom, preko zemlje uz put iako je prazna traka, polukruznog okretanja u vise pravaca, polukruznog okretanja 2 vozila istovremeno iz suprotnih pravaca, ljudi koji izadju iz raskrsnice u traku da bi videli da li nailazi saobracaj iako su vec usli debelo u nju samo da bi skrenuli desno kroz levu traku suprotnog pravca. Takodje nekih 300m pre i posle te raskrsnice, kao da svi prvi put prolaze tamo i da nije bilo ni jednog pravca za preticanje pre toga, tri puta izbegavao ceone sudare, istina ovo jedno sam se pripremao da preteknem nekog dedicu posle raskrsnice kad prodje auto iz suprotnog pravca i onda dedica odlucio da predje u suprotnu traku direkt u ovog u suprotnoj traci, sva sreca sto je taj reagovao a ja nisam morao da nagadjam gde ce dedica da odleti...
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni je problematičnije isključenje prema autoputu na pola puta između Maradika i Inđije. Jeste tu pravac i kao vidljivost dobra ali je jako loše obeleženo, pogotovo noću i u lošim vremenskim uslovima. Nikad mi nije svejedno kad treba tu da se isključim.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Verovatno će ubaciti još jednu traku tu, najavili su neku rekonstrukciju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori