Uh pizdeo sam zadnji put kad sam išao celom dužinom tog puta... Teški idioti su to postavili.
Putevi u Srbiji
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Putevi u Srbiji
Auto put na toj deonici je mogao odavno biti gotov. Sve ravno da ravnije ne moze biti.
Nakon one nesreće su tu stavili znakove da su radovi u toku i da je to ograničenje, i naravno 24/7 radar.
A nije mi tu ni jasno kuda će ići ta nova saobraćajnica, nešto kopaju i levo i desno u odnosu na postojeći put..
A nije mi tu ni jasno kuda će ići ta nova saobraćajnica, nešto kopaju i levo i desno u odnosu na postojeći put..
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mislim da ce biti auto put i pored interni put za ulazak u firme i njive.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Au ja ne znam sta je sa ljudima na toj raskrsnici kao da je Bermudski trougao nekiGazu napisao: 28 Jul 2025, 08:55
A od crnih tački, recimo ona raskrsnica, da li je to Maradički krst? Kad se iz Novog Sada ide, pa sa raskrsnice desno Maradik, levo Beška.![]()
Being second is to be the first of the ones who loose...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je problematičnije isključenje prema autoputu na pola puta između Maradika i Inđije. Jeste tu pravac i kao vidljivost dobra ali je jako loše obeleženo, pogotovo noću i u lošim vremenskim uslovima. Nikad mi nije svejedno kad treba tu da se isključim.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Verovatno će ubaciti još jednu traku tu, najavili su neku rekonstrukciju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...