Svi naši saobraćajni udesi i nezgode
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Svi naši saobraćajni udesi i nezgode
Ako si dao ovlašćenje agenciji koja ima iskustva sa takvim slučajevima, onda ne bi trebalo da brineš. Oštećen si u ovoj situaciji i osiguranja ne prave problem. Za mesec dana će te zvati oko isplate. Barem je tako bilo u mom slučaju.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tko je kriv? Ti ili drugi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li je zakonski dozvoljeno napisati evropski izveštaj dva dana nakon udesa? Neki deda me je udario od pozadi, nismo ništa pisali moja greška, jer deda i ne zna za to ali ispostavilo se da ipak se tu nakupilo materijala za štetu, od parking senzora pa do keyless antene ispod branika kao i par blažih ulubljenja na gepeku.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nema prepreka, dok god deka napiše da je on kriv i potpiše antidatiran zapisnik tj izveštaj.
Niko nece znati.
Niko nece znati.
Hvala. Bezveze se naknadno cimam sad i upitan je ishod kad nisam na vreme uradio pravu stvar.
Idemo kolega i ja danas za Vrčin, on vozi. Krećemo se ulicom sa prvenstvom prolaza kada iz bočne i prilično pregledne ulice izleće auto potpuno zanemarujući znak stop. Već sam video kako udara u moju stranu, bukvalno su nas centimetri delili da se ukuca u nas.
Mi smo išli od autoputa, drugi auto izašao iz Industrijske ulice

Mi smo išli od autoputa, drugi auto izašao iz Industrijske ulice

Onde po vrčinu je tuga kako se vozi i kako su svi poparkirani gde stignu kao u džamahiriji nekoj, a isto je gore i u ripnju.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jeste li to isli do Crne svinje 
Putevima Paqita i Lovca na ukuse.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nismo. Kolegi roditelji tu žive pa samo usput svratili da nešto ostavi i zamalo da nastradamo.lami napisao:Jeste li to isli do Crne svinje
Al zato su tu Avalske doline, standard.sebekkg napisao:Onde po vrčinu je tuga kako se vozi i kako su svi poparkirani gde stignu kao u džamahiriji nekoj, a isto je gore i u ripnju.
Po Avali je vožnja štogod.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Obicno pricam o bliskim situacijama, ali evo pre nekih saticak vremena sam imao da blisku da ne moze blize. Zenska odlucila da vozi VW Polo preko biciklisticke staze izmedju dve raskrsnice (oko 40m) i onda kad je dosla do pesackog u raskrsnici gde sam ja bio (pored pesacke staze je staza za bicikliste) jer ja nisam hteo da joj se sklonim sa puta, zakocila je tako da me skoro raspizdila, ja sam ruke spustio vec na haubu i blatobran, posle malo rasprave je nabila gas na mene i zakacila me retrovizorom i posto se rukav zakacio za retrovizor skoro me oborila. I pobegla sa lica mesta.
Nazalost dok sam se ja stabilizovao da ne padnem i na trenutak razmislio da nisam siguran da li ovo vredi uopste prijaviti policiji, otisla je dovoljno daleko da sam video samo da su SU tablice. Zvao pandure, ali kao sem totalno tacne tablice nista ne mogu bez obzira na opis auta, dve saobracajne kamere u raskrsnici gde se odlucila da se prikljuci na stazu za bicikliste ne mogu da se koriste za gledanje jer su male rezolucije. Valjda je tesko proveriti svaki crveni VW Polo pete generacije na SU tablice, potencijalno GTI verzija ili barem ima felne i cini mi se branik sa njega. Inace sve to sa detetom od godinu dve na zadnjem sedistu, takodje pre nego sto je odlucila da vozi precicom preko staze za bicikliste je oborila skoro jednog biciklistu i onda oduzela pravo vozilu iz suprotne trake...
Nazalost dok sam se ja stabilizovao da ne padnem i na trenutak razmislio da nisam siguran da li ovo vredi uopste prijaviti policiji, otisla je dovoljno daleko da sam video samo da su SU tablice. Zvao pandure, ali kao sem totalno tacne tablice nista ne mogu bez obzira na opis auta, dve saobracajne kamere u raskrsnici gde se odlucila da se prikljuci na stazu za bicikliste ne mogu da se koriste za gledanje jer su male rezolucije. Valjda je tesko proveriti svaki crveni VW Polo pete generacije na SU tablice, potencijalno GTI verzija ili barem ima felne i cini mi se branik sa njega. Inace sve to sa detetom od godinu dve na zadnjem sedistu, takodje pre nego sto je odlucila da vozi precicom preko staze za bicikliste je oborila skoro jednog biciklistu i onda oduzela pravo vozilu iz suprotne trake...
Being second is to be the first of the ones who loose...