Novi Sad
Re: Novi Sad
Svaki deo grada je u kandžama ološa. Od fakulteta, kladionica, izgradnje...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Naravno da nije bilo jednostavno, ali se žaba morala tad progutati. I gro ljudi je bilo spremno na to...
Novi Sad
Taj dan su se ljudi okupili u onom broju samo iz jednog razloga! Zato se nikad nije više okupilo posle toga toliko ljudi, jer su ljudi jasno okupili sa jednim ciljem! I niko te ljude nije poveo taj dan! Studenti se zakjučaše na fax nije bezbedno i ćao. A sad je bezbedno dok ih biju na ulici? Šta su mislili studenti, koliko mogu da šetaju i da se razvlace i da traje ovo u nedogled dok ovi koriste sva dozvoljena i ne dozvoljena sredstva ? Nije se desilo ništa, niti postoji neki njihov lider koji bi vodio ljude, a sad da ga izbace malo kasno, ovi završavaju Expo i ko zna šta još, završiće mandat i sve uzalud bilo, bukvalno ništa nisu dobili protestima. Ništa, još gore stanje i veća represija, a imali su sve, onaj strah onda koji je bio 15.03. i ono da se ne iskoristi, samo reći neko ih zajebo žestoko, jer sad ovi ne da nemaju strah nego su se osilili, a 15.03. i pre tog datuma ih jurili i bežali su u rupe, nisu smeli da se pojave nigde, bilo faktički gotovo, samo finiš.A170T napisao: Ali šta je trebalo da se desi 15.03? Da on sam dobrovoljno preda vlast ili da se ljudi naoružaju i da se krene u ulični rat po Beogradu? Ovaj bi pre naredio da se ubijaju ljudi nego što bi se sklonio. Šta se onda postiglo? Na tih 16 žrtava dodati još 100, 200, 300...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali od malena je bio na toj nekoj granici da l' će preći na drugu stranu zakona ili neće. Bio mangup.shandu90 napisao: 18 Feb 2026, 14:59Znam ja njega, i celu takvu ekipu iz kraja. Odrastao s njima jbgA170T napisao:Dobre vesti, ali biće taj oslobođen ubrzo:
https://vreme.com/drustvo/batinas-po-za ... 478_bCuvGA
Sent from my SM-S731B using TapatalkPustice ih ovi niz vodu sve redom, nisu oni njima bitni. Tu su samo da odrade svoj dosije koji je podebeo, i on i Coja i mnogi takvi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali ovo sada više nije mangupski. Ovo sad je pilićarenje. Stigle godine. Škole bez. Znanja bez. Šta drugo?
A najgore što niko od njih neće nikada odgovarati. Ljudi o čemu pričamo, pa prvo treba da se procesuirati ljudi iz prošle vlasti, Dinkić, Đelić, Čović, a gde su tek ovi pilićari... Ja sam pesimista na kubni metat što se tiče presuđivanja. Nikada niko nije bio osuđen za ove stvari, zašto mislite da će sada biti drugačije? Samo živimo u ovom trenutku kad su nam oni na meti. A komotno bi moglo Ivici i drugarima da se sudi za devedesete, za početak.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Isao sam u osnovnu na Satelitu (gde je Sasa ziveo). Nije bas bila skola na glasu ali mi je bila najbliza, i sreca u nesreci jeste sto takve likove znam od malih nogu (hteo, ne hteo prisustvovao sam svakakvim scenama).
Pročitah tekst i meni je najinteresantnije (ili najjadnije ili "dopiši po želji") "izjavio je Vučić za Pink". Čak i pored RTS-a koji je kakav god i koji je i prečesto u njegovoj službi, makar je na papiru "javni servis Srbije", njemu su i dalje glavna mesta obraćanja ludi Žeks i Dragan konj.
Nešto apropo toga iz čuvene emisije sportsko političkog tipa.
Nešto apropo toga iz čuvene emisije sportsko političkog tipa.
Poslednja izmena od elMaestro u 18 Feb 2026, 18:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Имам једно потпитање...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jeeeste, kad ste dolazili da tučete nas, fensere, iz Prve Vojvođanskeshandu90 napisao: 18 Feb 2026, 18:48 Isao sam u osnovnu na Satelitu (gde je Sasa ziveo). Nije bas bila skola na glasu ali mi je bila najbliza, i sreca u nesreci jeste sto takve likove znam od malih nogu (hteo, ne hteo prisustvovao sam svakakvim scenama).
Znam sve, jedna godina smo razlike. Ja sam morao ceo Šarengrad da prođem da bih došao do osnovne, a iz Šarengrada svi u M.C. išli. Nekima se sećam imema, nekima face, ali sećam se
Pustice ih ovi niz vodu sve redom, nisu oni njima bitni. Tu su samo da odrade svoj dosije koji je podebeo, i on i Coja i mnogi takvi