Ljubitelji satova?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
BRABUS
Reactions:
Pridružio se: 14 Dec 2016, 08:51

Re: Ljubitelji satova?

Post od BRABUS »

Meni se više od Omege Swatch svidja Blancpain. Oki 400 evra je, meni vredi svaku paru, bio sam protiv NATO straps ali od kad ga imam sam totalno promenio mišljenje, jako je udobno nositi sat sa takvom narukvicom

https://www.swatch.com/en-en/bioceramic ... thoms.html
Kosovic
Reactions:
Pridružio se: 05 Dec 2017, 22:14

Re: Ljubitelji satova?

Post od Kosovic »

pigeon napisao:
pigeon napisao: 14 Jan 2021, 10:27
pigeon napisao: 10 Okt 2015, 22:11 Poklon od supruge - Citizen AT9037-05e. Prezadovoljan! Slika

Slika
Evo posle nekih 5 godina izgleda da je napojna ćelilja zrela za zamenu. Sat staje svakih par dana iako stalno stoji na svetlu (na dasci od prozora)... Trošak zamene je oko 4000RSD. Po onome što sam čitao na netu, trebalo bi da traje bar 10 godina, ali eto...
Ispostavilo se da ipak nije bilo do baterije nego se mahanizam pokvario. Zamenjeno u ovlašćenom servisu.

Sumarno - imamo 2 Citizena Eco-Drive u kući (supruga i ja) i na oba su mehanizmi morali da se menjaju. Srećom u slučaju supruginog bilo je u garanciji... Razočaran.
Imam Citizen AT4010-50E punih 8 godina. Isto toliko ga ne skidam s ruke (cak i u saunu idem s tim satom na ruci) i imam utisak da taj sat nema smrti. Zato sam se začudio na tvoje iskustvo i morao da prokomentarišem.
Verujem postoje serije koje nisu robusne ali opet da vam 2 crknu ...

Sent from my REA-NX9 using Tapatalk

Odgovori