Kamera za kola

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24
Garaža: Tiguan

Re: Kamera za kola

Post od noob »

Da li je neko uzimao neki model sa eMMC? To bi trebalo da je brže od mem. kartice, znači i brže radi na WiFi i učitava snimak. Na Xiaomi kada preko WiFi skida koji ima mem. karticu to je sporo i traje, traje...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nije do kartice, meni je kartica ko munja u čitaču. Obična sa AliE, ali gledaš U3. Wifi je spor ko puž, mada je moja kamera baš stara.
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

70mai A810S+ ima WiFi 6 drasticno brze skida.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Kamera za kola

Post od noob »

Kod mene je bio model možda 800, ali imao sam nekoliko modela Xiaomi i uvek je to sporo bilo, baš i na svim. Ako si video negde na YT da 810s radi brzo skidanje preko WiFi onda su konačno nešto promenili. I ako su ispravili ovo za rupe, da se ne aktivira stalno hitan mod, kod nas rupa na svakom koraku, a to kamera izgovara svaki put...
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:

Post od AleksandarAca »

Preporuka za servis za ugradnju prednje i zadnje kamere u BG, a da cena nije 100 EUR za max sat posla?

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

Vitez to radi, ne znam za cenu.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:

Post od AleksandarAca »

Vitez me iskulirao - 2x sam mu slao upit, javice se i nista...

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ako hoćeš lepo da odrediš onda samo sam da uradiš. Ja sam sebi rešio i iskreno ne bih to nekome radio za 100e ako hoću lepo da izolujem kablove, lepo ih provučem i da ne šuška i lupka kasnije.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Cena i vreme zavise kako je povezuješ i koliko pedantno hoćeš da bude.
Po mom mišljenju, ko ne stavlja non stop napajanje, može da kupi onaj lopov za osigurač, nađe osigurač za 12V priključak i pozajmi struju sa njega. Oko zadnje kamere ima jako puno posla ako je ugrađuješ kako treba. To bi značilo da se lepi na vrata gpeka, da se njen kabal provuče kroz fabrička creva gde ide i stalacija za vrata gepeka itd. Taj deo je možda i najteži. Sem toga, sad nije baš idealan trenutak za te stvari jer su sve plastike krute od hladnoće i lako nešto može da pukne, što bi leti skinuo za trenutak.
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:

Post od AleksandarAca »

Sve je to tacno, ima tu posla, kablovi, plastike, fabricka creva, hladnoca, drama, ali i dalje ne vidim kako sve to u prevodu znaci 100 evra za maksimalno 2 sata rada. Po toj racunici satnica ispada kao da se ugradjuje kamera na hoverkraft, a ne na gepek.
Provlacenje kabla kroz fabricko crevo jeste najgori deo, ali realno to je standardna stvar koju svaki majstor radi redovno, ne jednokratni herojski podvig.
Tako da, bez umanjivanja truda, posla ima, ali 100 evra za to je ozbiljno preterivanje koje nema mnogo veze sa realnoscu.

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Kad se radi na tuđim kolima pa te briga za plastiku i sl onda ide brzo nije da nije. Realno nije težak posao ali je pipav. Uzmi yato set za plastike i odradi sam za vikend. Biće malo duže od sat vremena ali barem znaš da nisi ništa skrcao. I uzmi wurth traku onu kao tkanina. I za rupu ako bušis za plastiku na gepek vratima možda neka guma ili malo deblje namotaj traku.

A ako nećeš ti pitaj onda garage service na ig. On to radi.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Aco, ne branim majstore, samo sam izneo razmišljanje na datu temu. Slažem se da je cena nerealna ali, što je veći problem, ni to nije garancija kvaliteta.
Pa meni je ovlašćeni servis sproveo žicu od akumulatora kroz rupu pored kvačila pa uz A stub, ispod neba (baš pored vazdušnih zavesa) i spustio u gepek. Žica je za napajanje modula za prikolicu. Nisu povezali modul da gasi parking senzore, nisu povezali signal za maglenke, nisu stavili zujalicu koja signalizira neispravnost sijalice. Sve su to naplatili po cenovniku i norma satu, a ja sam za propuste saznao kad sam zbog tehničkog morao da ugradim maglenku na prikolicu. Nije radila, pa sam krenuo da istražujem i kad sam skinuo plastike sve je bilo jasno. Pola instalacije nepovezano, modul samo bačen nije ni fiksiran itd itd. Sredio sam sve sam da se ne bih živcirao. Doduše, samo taj haos u gepeku. Ova glavna žica sa akumulatora još stoji tako. Bilo mi je previše da kupusam sve ali uradiću kad tad. Mrzelo ih je da skinu dve unutrašnje obloge praga i stave žicu gde i sve ostale idu, a meni to sad pravi dosta veliki posao.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

35€ je mali servis, zamena ulja i dva filtera, 20 minuta posla.
Tako da me ne cude cene za ostale stvari.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Glasajte za opciju A da Aca sam ugradi i izvežba se na svom autu, da bi posle mogao nama da ugrađuje za normalne pare :D

A
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

A

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori