Policijske patrole i radari

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Policijske patrole i radari

Post od Milos »

Jevto Jevto vragolanu maleni :mrgreen:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
BRABUS
Reactions:
Pridružio se: 14 Dec 2016, 08:51

Post od BRABUS »

Sinoć oko 23.30 mislim da sam video tamno sivog Golf 8 presretača kod Galerije u BG, zatamnjena sva stakla i neka budža na prednjoj konzoli. Išao je jako sporo čekao žrtvu, obrnuo par krugova ulicom od Sajma do Galerije. Možda je i policija/BIA na zadatku ali mi je delovalo kao da vreba ljude koji tu brzo voze
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ni ne mora da zaustavlja, ti sa budžom budu obično parkirani i samo skupljaju prekršaje.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Sinoc na okretnici konjarnik mi napisa 10k za mobilni. Sto je apsurd, u voznji tel koristim skoro nikada. Evo za skoro 30 god moje vozacke karijere nikad mi niko nije dao da duvam i sinoc mi gura pod nos maltene bez pitanja.

Skroz su se povampirili, na svakom cosku besmislenom su ili sa radarom ili ovako na prepad u nekoj mracnoj rupi. Ozbiljan nivo punjenja budzeta je neko trazio.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

To im je novo "omiljeno" mesto.
Svakodnevno tuda prolazim, bas cesto stoji. Dobra im je fora, jer kad ides iz smera autoputa nema trika da ih vidis gore, stoje bas na previji.
Pre neko vece se vracam sa proslave, radni dan, oko 01:30 ujutru. Kontrola alkotest na tom mestu. :D
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ma kontrola alkohola mi je skroz ok, pogotovo što traje par sekundi, ne moraš ni dokumenta da vadiš a ni ne gnjave te sa dodatnom pričom. Baš je minimalno smaranje.
Korisnikov avatar
Dzona
Reactions:
Pridružio se: 16 Nov 2023, 10:01
Garaža: VW Arteon 2.0TDi

Post od Dzona »

Baš su krenuli svuda...

Za ovu godinu, iz izvora koji nisu možda najpouzdaniji, opredelili su i značajna sredstva za postavljanje novih kamera/radara (i u ostalim gradovima i po nekim magistralnim deonicama).

Kompletriće i sve krakove autoputeva i umrežiti i tunele (kamere u tunelima su već sposobne da detektuju prekršaje automatski - ali nisu bile povezane sa MUP-om).

Sa najavljenim povećanjem kazni, biće veselo
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Represija na maks. To je uvek delovalo blagotvorno na volju naroda.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Nije toliko do represije koliko je ovo izborna godina , a budzeti su odavno prazni pa da se nadje jos sredstava za sve .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24
Garaža: Tiguan

Post od noob »

Svi smo se zgrozili kada je na NBGD pijani vozač ubio troje ljudi prošavši na crveno. Sad kad su počeli da rade nema kukanja. Samo da se ne ponovi onakva tragedija i smanji broj ludaka u saobraćaju.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Nisu poceli da rade, u tome jeste problem. Nalaze se tamo gde mogu lako da prihoduju. Nema ih na crnim tackama, zonama skola, tamo gde godinama unazad parkiraju u zonama pesackog, uzurpiraju trake ispred objekata za prodaju brze hrane itd.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

noob napisao: 09 Feb 2026, 22:48 Svi smo se zgrozili kada je na NBGD pijani vozač ubio troje ljudi prošavši na crveno. Sad kad su počeli da rade nema kukanja. Samo da se ne ponovi onakva tragedija i smanji broj ludaka u saobraćaju.
I u to ime, zbog ludaka koji prave tragedije sa 1,5+ promila, ce da granicu sa 0,2 smanje na 0,0! :)
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Mog kolegu su panduri zaustavili u rutinskoj kontroli sa 1.8 promila alkohola. Uzeta dozvola na godinu i novcana kazna oko 100000 dinara.
Ono sto je bilo za rubriku verovali ili ne je da su mu tu alkoholisanost izmerili popodne, a pio je vece pre toga.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Pio je on i veče pre toga, možda i dve-tri veceri pre, al je to naduvao verovatno zbog toga što je pio taj dan. :D
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ne gasi čovek.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Odgovori