Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Domaće auto emisije

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
solje amortizera
Reactions:
Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47

Post od solje amortizera »

mora da teras 300km kod programera da ti promeni ulje za kocnice
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

meni je ovo najruznija korveta plus ova šerpa plava boja :kuku:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ovaj mi deluje kao da je bio rental.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
S388
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2022, 14:07

Post od S388 »

Konačno svež sadržaj:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Slika Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Twing bombona ispao jedino sto bih ja felne radio u boju ovih plastika u branicima, posjlera pozadi i lajsni kao antracit pa onda cnc obrada mislim da je tako fabricki i islo ili sam na nekom twingu video tako uradjeno i bas lepo deluje
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Ovaj ram ispod su trebali da zamene. Čak i posle farbanja se vidi gde je bio rđav. Pitanje je iznutra kakav je i koliko je još debeo na tim mestima.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Nesto kilavo deluje ispeskaren taj most, kad su menjali kompresor klime deluje tako. Poluosovine crvene od korozije, nek je i povrsinska ruzno je. Trebali su pustiti jadnicka da trajno odmori, odsluzio je posteno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Mnogo je očekivati da sve to zameni kad mora da zaradi. Iskreno trebao je da zameni sve one rđave delove (a imalo ih je). To bi mu bila odlična reklama, mada i ovako ga svi po komentarima i fb zovu bogom mehanike.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Slazem se i ja sam primetio te detalje ali jbg nije ovo oldtajmer pa da se radi ful restauracija svih delova i ovo sto su uradili je super, isto bih i ja uradio kad se vec sve rastura, nece taj most da strada sigurno to je bas debeo lim i nema sanse da tako lako prosvira rdja kroz njega mada vidjao sam slucajeve recimo merc A klasa, komsiji samo sto nije ispao motor ali to su neki retki slucajevi, mahom je to samo povrsinska rdja i na peskiranju se to sigurno videlo da nije duboko e sad sto mozda ne izgleda lepo, moglo je to da se prebrusi malo i izgleda bolje ali realno koga briga to se ionako ne vidi na autu, bitno je da vrsi funkciju. Imalo je tu jos sta je moglo da se lepse odradi ali to je sve manje vise estetika delova koji se realno i ne vide ili nisu bitni, eto te poluosovine, pa kod mnogih kola su rdjave.
Nije taj auto odsvirao svoje sad je dosta toga odradjeno a nije uopste bio podrpan i los za tu km tako da sad izgleda super kao da ima duplo manje km, ne bih se ja bunio uopste da imam ovako nekog osvezenog.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Nisu detaljni na mehanici kao Penda na ciscenju. Meni se svidja sto su vedri i imaju duha, vise gledam zbog toga, nego zbog kvaliteta sadrzaja. Volim taj narod juznije, sa kim god sam imao dodira uglavnom su imali vise zivota u sebi nego ja.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Meni se cini da su detaljni na mehanici jer menjaju i sta treba i sta ne treba, ne na ovom konkretnom primerku nego generalno e sad da li je tako samo zbog snimanja i kola koja prodaju ili tako rade i kad rade vozila obicnih smrtnika tj regularno servisiranje musterijama za pare to ne znam ali kao i kod svakog majstora niko nije savrsen ima propusta svuda pa i ovde.
I naravno sve kad se radi za snimanje deluje lako i brzo pitanje koliko se oni namuce, napsuju i puknu dok ne rese neki problem, ne skinu neki deo, ne nabave ga itd. a sto mi ne vidimo u videu tako da nam deluju vedro ali istina moze biti i drugacija van kamera.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ne moze da se sve bas iscenira za snimanje, dosta i moze naravno. Vidi se brzo da li je neko pedantan i uredan po mnogim detaljima, a Borko to jeste. Radio sam dok sam bio mladji u nekoliko radionica kod nas, i vidi se vrlo brzo kakav je ko majstor, a i covek.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori