Parkiranje
Re: Parkiranje
Juče su stavljali svima, kada smo mi prolazili
Bila su tu neki skupoceni automobili i dobili su kandžu...
Bila su dva radnika Galerije i jedan komunalac kako sam uspeo da vidim.
Ponovo, ne razumem mozgove tih ljudi - imalo je parking mesta slobodnog itekako, a pre svega ta parking mesta trebaju ljudima kojima su i namenjena (nisu tu bez veze).
I plus što se i na tim širokim parking mestima parkirali po dijagonali, a neki izašli i na pešačke staze
Bahatost i nekultura na neverovatnom nivou
Bila su tu neki skupoceni automobili i dobili su kandžu...
Bila su dva radnika Galerije i jedan komunalac kako sam uspeo da vidim.
Ponovo, ne razumem mozgove tih ljudi - imalo je parking mesta slobodnog itekako, a pre svega ta parking mesta trebaju ljudima kojima su i namenjena (nisu tu bez veze).
I plus što se i na tim širokim parking mestima parkirali po dijagonali, a neki izašli i na pešačke staze
Bahatost i nekultura na neverovatnom nivou
Rekao bih pre svega jedno kolektivno nevaspitanje . E sad vi zamislite u drugim sferama zivota kako se te osobe ponasaju .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
pedja napisao:Uzimanjem kartice i ulaskom na parking, prihvatamo pravila privatnog parkirališta. Na primer: platićeš parking po satu, bakon dva, tri sata.
Tako, možda piše da u slučaju nepropisnog parkiranja imaju pravo da ...

Eto, i to sam vam rešio.
Možemo raspredati o tome da li se neka od njihovih pravila mogu oboriti, tj da li su u skladu sa višim pravnim aktima, ali verujem da su za pisanje pravilnika angažovali ljude koji ipak možda znaju nešto. Mada, ne deluje tako, kada se čita
Danas Big fashion u Visnjickoj. Na krovu garaze postoji red parking mesta za invalide. Ima 20ak.
Slobodno bilo mozda 4 mesta. Nijeda auto nije imao nalepnicu za invalide i retko koji od njih je bio jeftiniji auto (ispod 15k evra).
Slobodno bilo mozda 4 mesta. Nijeda auto nije imao nalepnicu za invalide i retko koji od njih je bio jeftiniji auto (ispod 15k evra).
Pre par godina u TC Karaburma sam izbrojao 9 parkiranih automobila na 8 parking mesta za invalide. Pri tom je bukvalno 5m dalje imalo bar 5-6 praznih regularnih mesta.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Pre nekog vremena, oko nekog praznika, Big Fashion je bio popunjen možda 20%. Sva mesta za invalide i porodice su bila zauzeta, oko ulaza, na svim nivoima, a bukvalno svuda okolo je bilo praznih mesta, na nekoliko koraka.
Međutim, jače je to od ljudi. Prokletstvo.
Imam dete od 3+ godine.
Za to vreme, jednom sam parkirao na mesto za decu, jer smatram da ima nekoga kome više treba (npr naš kolega Šebek), a na invalida ni na minut, ni "samo da...".
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Međutim, jače je to od ljudi. Prokletstvo.
Imam dete od 3+ godine.
Za to vreme, jednom sam parkirao na mesto za decu, jer smatram da ima nekoga kome više treba (npr naš kolega Šebek), a na invalida ni na minut, ni "samo da...".
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Okov Bežanijska Kosa.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ako pljačka banku onda je opravdano.
Nije imala torbu za keš, samo ZNAŠ TI KO SAM JA stav. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je da skrene paznju dok ostali beze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ako dobiješ kaznu ili ti odnese pauk auto, ima materijala da se u ljubavnom trouglu tužiš sa policijom i Parking servisom do kraja života. 
Edit: ovaj crni stoji na prolazu?
Edit: ovaj crni stoji na prolazu?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Parkiranje
Zato sam i slikao auto, ako dobijem kaznu ili me odnesu, da imam neki dokaz da sam se parkirao regularno. To je pravo parking mesto, iza auta sam imao žutu poprečnu liniju koja označava kraj parking mesta.

Još veće ludilo je jedno slično mesto nekih 50-60 m dalje, ono je baš direktno/poprečke na sledećem parking prelazu i sa tog mesta sam video da pauk odnosi automobile. Tako se lako zezneš ostaviti tu auto jer je takođe napravljeno maltene kao ovo, odnosno liči na parking mesto ali… ipak pešački prelaz izlazi direktno na njega. Slikaću vam. Moguće da su ti pešački prelazi dodati naknadno (dakle ne u vreme “projektovanja” ulice i parking mesta) pa je ispalo ovako.
A ovaj auto iza mene je zaista parkiran na ulazu u dvorište, na tom mestu postoji i uzdužna žuta linija posred koja zabranjuje parkiranje ali se ljudi ipak tu parkiraju je je katastrofa naći slobodno mesto. Sreća u nesreći je što je to ulaz u “slepo dvorište” u koje ne ulaze automobili pa se stanari i ne bune. Ja sam inače prišao u rikverc tome automobilu maltene do branika, u želji da nos svog auta što više odmaknem od linija prelaza.

Još veće ludilo je jedno slično mesto nekih 50-60 m dalje, ono je baš direktno/poprečke na sledećem parking prelazu i sa tog mesta sam video da pauk odnosi automobile. Tako se lako zezneš ostaviti tu auto jer je takođe napravljeno maltene kao ovo, odnosno liči na parking mesto ali… ipak pešački prelaz izlazi direktno na njega. Slikaću vam. Moguće da su ti pešački prelazi dodati naknadno (dakle ne u vreme “projektovanja” ulice i parking mesta) pa je ispalo ovako.
A ovaj auto iza mene je zaista parkiran na ulazu u dvorište, na tom mestu postoji i uzdužna žuta linija posred koja zabranjuje parkiranje ali se ljudi ipak tu parkiraju je je katastrofa naći slobodno mesto. Sreća u nesreći je što je to ulaz u “slepo dvorište” u koje ne ulaze automobili pa se stanari i ne bune. Ja sam inače prišao u rikverc tome automobilu maltene do branika, u želji da nos svog auta što više odmaknem od linija prelaza.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kakav znak ima na pocetku svega toga?