Ničija je tema, uopštena o Stelviu, ali svakako otvaraj temu!
Alfa Romeo Stelvio
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Alfa Romeo Stelvio
Čestitam!
Da li postoji hardverska razlika u 2.0 benzincima od 200 i 280 konja ili je samo mapa drugacija?
Isto pitanje i za Grecale? Da li on hibridom dobija dodatnu snagu ili je benzinski motor jaci od 280 konja?
Isto pitanje i za Grecale? Da li on hibridom dobija dodatnu snagu ili je benzinski motor jaci od 280 konja?
Navodno nema razlike i dosta ljudi je dizalo snagu na preko 300hp sa tih 200hp.
Ali za neku potvrdu ja bih kontaktirao neku tuning kucu koja ih je radila, to bi bilo najsigurnije.
Ali za neku potvrdu ja bih kontaktirao neku tuning kucu koja ih je radila, to bi bilo najsigurnije.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Meni Brana reče jednom prilikom da su isti motori.
Da kupujem sad Giuliu vijao bih taj sa 200 konja. Zbog zadnjeg pogona
Da kupujem sad Giuliu vijao bih taj sa 200 konja. Zbog zadnjeg pogona
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Isti su navodno, i 200ks i 280ks idu "normalnim" remapom na 310ks. Pitao sam holanđane tunere.
Ja sam gledao jedno vreme iz usa import u poljsku. Sve su veloce modeli, mala miljaza, jaka oprema i za usa su vecinom bili zadnji pogon. Cene su smesne, sa nekim smesnim ostecenjima su kola oko 10-ak hiljada evra u poljsku da se dotera. Moraju se prepakovati lampe sto je trosak od okvirno 1000e i carina i amss dodju oko 4000. takvi modeli kod nas nisu nikad ispod 24-25k.
Nisam imao petlju iskreno da se u to upustim, naletela mi ova po preporuci, od prijatelja drugar zurio za lovu za kupovinu placa pa sam uzeo.
Sto me svakako ne sprecava da je prodam i kupim veloce 280
Nisam imao petlju iskreno da se u to upustim, naletela mi ova po preporuci, od prijatelja drugar zurio za lovu za kupovinu placa pa sam uzeo.
Sto me svakako ne sprecava da je prodam i kupim veloce 280
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gledam upravo otvaranje Olimpijskih igara i vidim da je olimpijski plamen kroz Italiju bio u pratnji baš Stelvia.