Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od YUgisa »

Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Imah dve close call situacije vezano, skinuću sa kamere al mislim da se neće lepo videti...

Išao ulicom Kralja Milutina od Nemanjine, na raskrsnici kod HIltona pali mi se zeleno i krećem pravo, baja iz pravca Slavije prolazi na uslovno zeleno pun gas, kočim i sviram al on skreće uopšte ne konstatujući da se nešto dešava. Idem do Bulevara, na semaforu hoću da skrenem levo u Svetozara Markovića, prvi sam na semaforu, nailazi tramvaj i čekam da ga propustim kad se ispred mene pojavljuje auto koji takođe hoće desno. NIsam siguran da li je iz srednje tu skrenuo ili se iz leve izvdvojio i obišao sve. Prođe tramvaj, krećemo, ja prvi jer je meni prvo prošao tramvaj, i u ulici dalje stoji desno đubretarski kamion, on napanjio pun gas da se ubaci ispred mene, da obiđe kamion, takođe sam kočio, samo što je ovaj bio svestan situacije za razliku od prethodog
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

YUgisa napisao: 14 Mar 2026, 19:42 Mislim da bi ljudi mogli da krenu malo i od sebe. Ljudi ne cene ni ono sto imaju, a kamoli tudje. Ja kad sam poceo da vozim, bila je sramota da zakacis nekome auto na parkingu jer je to pokazivalo em tvoje ne znanje za volanom, em si potrazio vlasnika ili ostavio poruku, sada su svi u fazonu pa sta, zato sluze branici. Pa takvom logikom dzaba nam bilo sta novo jer cemo brzo da unistimo jer sve je pa sta, to je tudji problem...
Da se nadovežem na ovo situacijom od danas. Yugiša je 100% u pravu.

Neki starac je zakačio ovaj Suzuki i ogrebao mu branik i krilo. Baba je sve videla. Odlaze, ja pitam babu da li će da ostavi broj telefona vozaču Suzukija. Njen odgovor je bio "A zašto?". Malo kasnije, dolaze mladi ljudi sa troje male dece, Suzuki je njihov. Odmah su primetili. Tu sam prišao i dao im slike i rekao šta je bilo. Nažalost mislim da neće reagovati. Kažem nažalost jer zbog bezobrazluka ovih staraca bar je trebalo da ih prijave za napuštanje mesta nezgode kolika god da je šteta...

Slika
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Mislim ja znam nekoliko vozaca, pogotovo vozacica koje su u fazonu samo da je SUV, da ima bul bar jer onda se ne vidi na njihovim autima kada udare druge... Naravno uvek je standardno kome to smeta, kad kazes meni, onda je uvek, a ko si ti tako bitan da mi se zameras...
Being second is to be the first of the ones who loose...
Odgovori