Zbog lakoce koriscenja gledaj da uzmete jaje sa isofix bazom.Dzona napisao:Sadašnji i nekadašnji roditelji bebicašta preporučuje za bebi sedišta za novorođenčad... Ako Bog da, aprila, pistajemo roditelji dva dečaka (jednojajčani blizanci) pa su nam potrebna x2.
Sada mesto nije baš ogranicavajući faktor, ali verujem da se u početku mama mora nekako smestiti između sedišta...
Oba vozila spadaju u red srednje većih (Arteon i XTrail), ali u SUV-u će verovatno biti komfornije jer je zadnja klupa "profilisana" za 3 osobe i vrata se otvaraju skoro pod uglom od 90 stepeni
Cena takođe nije presudna, bitna je jednostavnost i da nam ne zadaje mnogo glavobolja
Auto sedišta za decu
Re: Auto sedišta za decu
Da, gledamo Cybex jaje koje možemo da koristimo i na kolicima (jer moramo biti fleksibilni i praktični zbog sve bebe odjednom
Videli smo i neke modele kolica gde je moguće montirati dva jajeta ili da idemo na dvoje posebnih kolica
Mislim da neće biti problem da forsiramo jedna kolica dok ne napune dve godine...
Ja imam obično jaje na pojas ali može da se uglavi na kolica i baš čvrsto stoji kao da je fabrički tako zamišljeno iako su različiti brendovi u pitanju.
Mlađa ćerka je prerasla jaje tako da sad koristim samo sedišta.
Mlađa ćerka je prerasla jaje tako da sad koristim samo sedišta.
šta preporučuje za bebi sedišta za novorođenčad... Ako Bog da, aprila, pistajemo roditelji dva dečaka (jednojajčani blizanci) pa su nam potrebna x2.