Mobilne telekomunikacije
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Mobilne telekomunikacije
Ovu gledam. Za 200+ eura na KP ne vidim da se moze kupiti nesto sa vise mogucnosti.
https://benchmark.rs/benchtv/telefoni/t ... ge-50-neo/
https://benchmark.rs/benchtv/telefoni/t ... ge-50-neo/
Darko ako ti ne smeta zakrivljen ekran onda uzimaj.
Ma gde urede android, kako ga pokupe sa police tako ga ubace u telefon + 2-3 igrice i to je to.Gazu napisao:I ja imam Motorolu Edge 50 Fusion. Kul su Motorole, nekako mi paše to kako oni urede Android, pa još i sa raznim nekim gesture-ima. Solidno je blizu originalnog Androida valjda, i ono, ako protresem telefon na jedan način, upali se baterija, na drugi neki način upali se kamera...
Kamera odlična za svoju cenu, telefon radi tečno...
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zove se edge ali zapravo ima ravan ekran.
Aha, zanimljivo.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
@Skipper Da, jako sitno oni nešto dodaju, ali toliko mi i odgovara.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
iPhonaš bez para...
Windows Phone mi je bio podešen po meri, posle njega nijedan operativni sistem to više nije bio. Ja sam na Androidu nakupovao razne aplikacije da bi mi telefon bio prijatan za rad: DigiCal za kalendar, Poweramp za muziku, Fossify Gallery za fotografije... A to sam namerno naveo ove tri aplikacije jer mi je poražavajuće da su mi po defaultu ponuđene aplikacije za ove stvari katastrofa.
Aj, možda sam sad ovde samog sebe poklopio - nakon što sam prethodno hvalio Motorollu. Možda Samsung na svojim telefonima ublažava ovaj problem - ako nudi svoje aplikacije za te stvari. Ali kad sve saberem, draže mi je da sad nastavim da koristim Motorolu koju sam tako sam štelovao nego da prelazim na Samsung. Xiaomi sam već prošao, kod njega znam da bi mi odgovor na to bio negativan.
Aj, možda sam sad ovde samog sebe poklopio - nakon što sam prethodno hvalio Motorollu. Možda Samsung na svojim telefonima ublažava ovaj problem - ako nudi svoje aplikacije za te stvari. Ali kad sve saberem, draže mi je da sad nastavim da koristim Motorolu koju sam tako sam štelovao nego da prelazim na Samsung. Xiaomi sam već prošao, kod njega znam da bi mi odgovor na to bio negativan.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Niko vise takve uredjaje nece praviti. Imali smo srecu sto smo bili deo toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk