Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od shandu90 »

DukeNS napisao:
shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je Tapatalk Slika Sve ostalo radi bez pretplate godinama.

Može dodatna reč-dve o toj Brave aplikaciji?
Ja sam zadovoljan, posebno kad maloj pustim crtace da me ne zivka na svaka 2 minuta. Nema reklama ni na drugim sajtovima npr. novine ako nekad uzmem da procitam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Od svih pretplata koje plaćam, za YT premium mi je najmanje žao. A plaćam recimo i Neflix i Max, to više gledaju ukućani (pa i vanukućani, da se ne lažemo) a ja i dalje skidam sa torenta jer ovo oficijelno nema titl, nema podešavanje titla, nema 5.1 kad je na PC-u, nema 9 od 10 filmova koje bi gledao. Jedina prednost za mene je što me manje grize savest kad piratujem, nije do mene nego do njih.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Stremio nije loša alternariva ali generalno je problem što ja ne mogu da gledam sa ženom ništa jer slabo razume engleski, pa i amazon (koji nema prevod) ili nf (koje nema prevoz za bilo šta što njje novije nf proizvodnje) svede se da idemo na stremio i da nađemo da gledamo. Mada sam na stremiou našao dužu verziju officea i mogu vam priznati neke scene dobiju drugačiju konotaciju kad nisu seckane. Preporučujem (mislim da piše tamo peacock verzija).

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

YT Premium pretplatnik već 7 godina, dakle od početka. Među prvih 6 miliona u svetu. Mnogo je dobra stvar, imam ga na svim uređajima od mobilnog do TV, ne žalim. Sitan je to novac za kakve gluposti ga štogod dajemo. I tek je sad poskupeo.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Milos napisao: 19 Dec 2025, 14:31 Bratic je rekao istinu koju svi ne zele da cuju , ali sad ce kragujevac da uleti sa nekim palamudjenjem , e ali ja imam apk sto bih placao pretplatu ...
E, ali ja imam apk, što bih plaćao pretplatu.
Nije palamudjenje, surova realnost(Vanced). 😊
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

ftj napisao: 19 Dec 2025, 14:32 Nisam primetio da ponudi skip za kreatorove reklame al super ako ima.
Kad krene kretor da prica, jednom prtisnes (ili tapnes) za standadno unapred i on ti onda pokaze dole desno. E sada, to je neki "Ai" algo pa ne ubode uvek kako treba. Neki put ti odmah ponudi bez forsiranja a neki put jok.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Stremio +realdebird i svi filmovi sa svih platformi sa prevodima su vam na dlanu. 3 godine koristim na dva TVa i na mobilnom sa jednim nalogom.

HBO delimo nas nekoliko nalog. Pored Stremia retko ga i koristim

Youtube ne plaćam iz principa, koristio sam jedan mesec plaćenu verziju i youtube revanced, iliti sada YT RVX, bukvalno ista aplikacija kao YT premijum, samo nema reklama, i naravno YT rvx music identican kao YT premium.
Kad ih pustim i pokazem drugima svi misle da je YT premium.

Spotify imam plaćen , delimo ga nas nekoliko, i koplje je iznad YT music i Dizera. Uz aplikaciju Wavelet, koja sama prepozna slušalice i podesi akvilajzere za iste, fenomenalan zvuk.

One drive i MS office u paketu imam plaćen isto.

TT isto plaćen.

VPN imam par komada , "narodne" verzije, rade odlično kad mi zatrebaju.SlikaSlikaSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Da li neko ima iskustva sa novijim motorola modelima?
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

^ @Skipper ?

Ja sam skoro naručio kolegi, Edge 60 pro (ako se ne varam). Prilično je zadovoljan. Citiraću ga: "Zver".

E sad, kada se odbije malo na subjektivnost, pa sa čega je prešao i šta (ni)je ranije koristio, to nam ništa ne znači :D

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Koleginica je koristila edge 30 neo ili koji već midrange, zadovoljna je bila. Kad je zveknuo (polupala ekran) uzela je neki edge 60, veli da je dobar.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Darko napisao:Da li neko ima iskustva sa novijim motorola modelima?
Imam edge 30 ultra malo više od 2 godine. SD procesor, klot android, malo sporija softverska podrška, ultra brzo punjenje. Sve u svemu zadovoljan sam kako radi.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Gledam neki 50 neo. Ima ih na KP i za 210e.
Bas ima dosta dobrih karakteristika i kompaktnih je dimenzija.
Ip68, p oled ekran, wireless charge, telefoto kamera, 68w, itd.
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Kod mene je verzija 12/256, punjač od 125w, oled edge ekran, telefoto + 200 mpx glavna kamera. Za 2 godine nije štucnuo nijednom.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Gigatron sad ima neku foru "60 dana probe Androida", gde možeš da ga vratiš ili zameniš ako ti ne odgovara:

https://gigatron.rs/akcije/60-dana-prob ... prodavnici

Zvuči zanimljivo, ako je neki od tih modela gde nisi baš siguran da li će da ti legnu. Jedino što imaju rok od 21 dan posle vraćanja za servisnu proveru, i tek posle toga dobijaš pare nazad ili menjaš za drugi telefon.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

I ja imam Motorolu Edge 50 Fusion. Kul su Motorole, nekako mi paše to kako oni urede Android, pa još i sa raznim nekim gesture-ima. Solidno je blizu originalnog Androida valjda, i ono, ako protresem telefon na jedan način, upali se baterija, na drugi neki način upali se kamera...

Kamera odlična za svoju cenu, telefon radi tečno...

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Odgovori